Doua colectii de baterii baie spectaculoase de la Deante: Alpinia si Anemon

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Am introdus recent in magazinul nostru 2 colectii de baterii baie spectaculoase produse de Deante – producator cu 30 ani de experienta din Polonia: Alpinia si Anemon.

Urmeaza link-urile din text pentru a vedea produsele in detaliu, inclusiv fisele tehnice aferente.

Colectia Alpinia

Colectia Alpinia imbina toate beneficiile modernitatii si ale proiectarii impecabile cu designul elegant si discret. Coleectia prezinta linii si solutii inovatoare, excelenty executate, si perioade de garantie extinse, de pana la 7 ani.

Grija fata de mediu si preocuparea pentru sustenabilitate se reflecta in tehnologia avansata de control al debitului de apa, ce ofera un grad ridicat de confort si economii semnificative de apa. Modelele pentru lavoar genereaza un debit de4-9 l/minut, iar cele pentru baie si dus incorporeraza, de asemenea, un sistem care permite un debit maxim de 19 l/minut.

Bateriile cu monocomanda Alpinia asigura finetea si precizia operationala ideale pentru echiparea spatiului de baie. Gama de baterii Alpinia se extinde la cada si dus, pana la lavoar si bideu, inclusiv un model pentru cadzi free-standing. Finisajele sunt clasice, din crom. 

Colectia Anemon

Colectia Anemon reflecta noua tendinta de a introduce geometria in designul interior, tendinta preluata si de creatorul de baterii Deante. In ciuda cubismului evident, bateriile Anemon sunt la fel de mici si delicate ca si florile, de la care a imprumutat numele.

Formele cubiste, proportiile perfect echilibrate si liniile hotarate definesc natura seriei Anemon. Anemon este o solutie ideala pentru cei care incearca sa evite repetabilitatea si cauta solutii de designer.

Mixerele sunt echipate cu cartusuri din ceramica de 35 mm, cu durabilitate ridicata, asigurand o utilizare eficienta a apei, in paralel cu utilizarea silentioasă si confortabila. Calitatea bateriilor Anemon este confirmata de o garantie de 7 ani.

Seria Anemon cuprinde cinci modele de baterii de baie: lavoar, cada, dus de perete si dus incastrat unul cu comutator de dus si mixer pentru chiuveta cu gura in forma de U.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!