Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Despre o companie infiintata acum 350 de ani: Saint Gobain

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Saint Gobain aniverseaza anul acesta o varsta aproape incredibila: 350 de ani. A fost infiintata in timpul lui Ludovic al XIV-lea, la Paris, sub titlul Manufacture royale des glaces de miroirs (Manufactura Regala de sticla pentru oglinzi), la initiativa ministrului sau de finante, Colbert, care dorea sa concureze cu, si sa sparga astfel monopolul Venetiei in manufacturarea sticlei.

Printre primele rezultate ale acestei initiative se afla oglinzile care decoreaza faimoasa Sala a Oglinzilor din Palatul Versailles.

Astazi Saint Gobain produce sticla pentru aproape orice fel de aplicatii si in plus, grupul a ajuns sa detina in portofoliu mult mai multe produse si servicii cu aplicatii si implicatii in constructii si amenajari.

Puteti urmari istoria de 350de ani a grupului aici: http://www.saint-gobain350years.com/, printre cele mai interesante module numarandu-se:

Pentru a transcrie cu exactitate istoria Companiei, Saint-Gobain a optat ca expozitia sa fie deschisa contributiilor externe, prin sectiunea“Împărtăşeşte-ţi amintirile şi documentele.”

Speram sa va placa !

Saint_Gobain_1

Saint_Gobain_4

Saint_Gobain_3

Saint_Gobain_2[divider]

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.