Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Designerul roman Ramona Enache ofera o solutie eleganta iubitorilor de vin si de iesiri in parc

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Desi pentru mine nu este o problema, in sensul ca vinul nu imi spune mai nimic, stiu ca exista persoane pentru care picnicul nu are sens fara un pahar de vin. Vorbim despre un pahar de sticla plin cu vin, asa cum se cuvine unei licori atat de nobile, si nu unul de plastic sau hartie.

Paharele de sticla insa nu fac casa buna cu transportul, mai ales alaturi de alte obiecte dure, si nici cu servirea vinului pe o patura sau pe iarba. Designerul roman Ramona Enache a gasit o rezolvare pentru toate aceste probleme sub forma The Pointer – paharul de vin cu picior care se poate infinge in pamant, pentru picnic.

Transportul si depozitarea sunt simple avand cutia speciala, cilindrica, personalizata, iar utilizarea cu eleganta este rezolvata de catre  tepusa metalica, ce inlocuieste clasicul picior al paharului si care va sta infipta in pamant in siguranta, in timp de jucati volei, de exemplu. Simplu si delicat, dar suplu si puternic ca o balerina, The Pointer promite sa impleteasca doua mari placeri: un vin bun cu tihna unei dupa-amieze la iarba verde.

Designerul a lucrat deja  manual peste 200 de pahare si sustine ca toate componentele pe care le-a folosit se gasesc pe piata. Toate cele 200 de pahare au fost livrate detinatorilor lor actuali, raspanditi in 11 tari din lume larga, ca si produse handmade. Tepusa, piciorul care se infinge in pamant este detasabil, asa ca Enache promite sa lucreze si alte tipuri de piese de sprijin, pentru a face experienta completa si setul disponibil in orice mediu.

Dupa semnalele pozitive primite, Enache se pregateste acum pentru productia de masa, asa ca, daca doriti sa o sprijiniti cumparand si voi un set de pahare Pointers, puteti intra pe Kickstarter.com sau pe site-ul official  Tothepointer.com.

Noroc!

the_pointer1

the_pointer2

the_pointer3

the_pointer4

the_pointer5

the_pointer6

the_pointer7

the_pointer8

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.