Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Depozitări practice: dulapuri cu rafturi pentru camera copilului, camera de cămin, dormitor sau hol

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Dacă vrei să-și facă treaba, să arate bine și nu ai pretenția să te țină neapărat toată viața, atunci dulapurile cu rafturi gata făcute sunt perfecte pentru depozitări diverse în camera copilului, în camera de cămin, pe hol sau oriunde ai un spațiu numai bun de utilizat pe verticală.

Cu uși întregi sau pe jumătate, cu design simetric sau nu, complet deschise sau cumplet închise, dulapurile cu rafturi sunt minunate pentru organizare și expunere.

Cu uși și sertare, plus oglinzi, numai bun pentru dormitor

Ai puțin spațiu în dormitor și prea multe mărunțișuri de organizat? Folosește-te de dulapuri cu sertare și uși care te ajută să ascunzi și să organiezi în același timp. Aloci anumite rânduri și sertare pentru diferite categorii de textile, închizi ușile și camera este brusc mai bine organizată. Pentru un plus de utilitate, consideră și dulapurile cu oglinzi pe uși, precum cel din imaginea de mai jos.

Dormitorul
Amenajare Irina Neacsu pentru The Park.

Cu uși și rafturi, perfecte pentru camera studentului și a elevului

Obiecte de îmbrăcăminte, multe, multe cărți și cursuri, experimente, suveniruri, premii și diplome, toate fac parte din viața elevului și studentului. Astfel de dulapuri cu rafturi care expun cu mândrie tot ce are el mai bun de arătat, dar și cu uși care ascund micile dezordini, sunt perfecte pentru camera de elev sau student.

O succesiune de corpuri turn, pentru hol, birou sau camera de primire

Dacă ai un hol generos, folosește măcar un perete pentru astfel de depozitări. Ai o cameră de primire sau un birou liniștit?  Consideră o aliniere nepretențioasă de corpuri turn, pe care le vor umple cărțile, suvenirurile și obiectele voastre de artă, pentru a vă clăti ochii și a vă aminti de momente plăcute. O cameră de primire spectaculoasă, cu corpuri turn built-in în imaginea de mai jos.

Bucătărie amenajată cu mobilier de serie

Mobilierul de serie pentru bucătărie sau mobilierul modular este în așa fel conceput încât să îl poți asambla potrivit nevoilor tale. La fel, corpurile și dulapurile cu rafturi sunt o completare foarte bună pentru bucătărie sau cămară: nu foarte scumpe, cu rafturi numeroase, cu uși sau fără, asigură un spațiu complex de depozitare pentru toate dotările și ustensilele bucătăriei, în timp ce în restul camerei se poate opta pentru o amenajare neconvențională, ca în imaginea de mai jos.

Discret și util, oriunde e nevoie

Pantofar, dulap cu sertare sau dulap cu rafturi, într-o culoare neutră, un astfel de corp individual își va face treaba oriunde îl pui. Aici face parte dintr-un set de baie, pe post de corp suspendat.

Sursa imagine aici

Aici, în livingul acestui apartament este atât depozitare, cât și suport pentru TV și zonă de expunere. Un bun exemplu că nu toate corpurile de mobilier din casă trebuie să fie parte a unui set sau făcute pe comandă, ci doar alese cu grijă și menite unui scop anume, pentru a-și găsi locul perfect.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!