Decorațiuni DIY: Sculpturi din hârtie 3D

Decorațiuni DIY: Sculpturi din hârtie 3D

BalinCraft s-au specializat în sculpturi din hârtie, măști și decorațiuni 3D. Alături de cărțile de colorat pentru adulți, probabil că sculpturile BalinCraft sunt unul dintre cele mai relaxante mijloace de a-ți petrece o după-amiază ploioasă. Tot ce îți trebuie sunt fișele expediate prin email în format electronic, imprimantă, foarfece, lipici și răbdare.

Odată ce vei fi finalizat comanda, vei primi prin email template-urile în format pdf. Va trebui să le printezi și pentru că este  vorba despre figurine 3D este bine ca hârtia să fie ceva mai groasă: 250 – 300 g/ mp. Și oricât de colorată vrei, chiar și în rozul favorit al fetiței tale.  Odată cu template-urile vei primi și instrucțiunile de utilizare, foarte ușor de înțeles.

Sculpturile și decorațiunile BalinCraft sunt un mijloc minunat de petrecere a timpului liber pentru oricine vrea să-și valorifice înclinațiile artistice, indiferent de nivel.

Livrare pe loc (ad-literam)

Copilul este înclinat spre activități artistice și vă plictisiți în weekendurile ploioase? Ei bine, aceste sculpturi vă oferă amândurora recompense: vă veți bucura la fel de mult de procesul de creație, cât și de rezultatul acestuia.

Și asta destul de repede, ținând cont că nu mai trebuie să așteptați curierul, ci doar să deschideți emailul și să tipăriți fișierele primite.

Și încă un avantaj: după ce finalizați sculptura, îi puteți adăuga accentele de culoare dorite, deși va arată destul de dramatic oricum.

Să vedem câteva sculpturi din hârtie colorară DIY. Click pe imagine pentru a cumpăra.

Ursul. Sculptura din hartie 3D.
Balena. Sculptura 3D din hartie. DIY.
Veverita. Sculptura 3D din hartie.
Masca 3D Pasare din hartie.
Iepuras. Sculptura 3D din hartie.
Trofeu Elefant. Sculptura 3D din hartie.
Unicorn 3D din hartie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.