Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Decoraţiuni de Crăciun alese de la cele mai prestigioase expoziţii internaţionale home&deco

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Perioada sărbătorilor de iarnă o marcăm fiecare cum ni se pare mai potrivit: cu decoraţiuni ample şi strălucitoare sau cu unele mai simple şi mai discrete. Depinde mult de felul în care ne raportăm la această sărbătoare: mai intim şi mai spiritual sau sonor, colorat şi exuberant.

În aceasta iarna, Chic Ville ne oferă peste 200 de articole de decorațiuni tematice, ideale pentru a aduce atmosfera de sărbătoare în casele tuturor, potrivit gustului şi exuberanţei fiecăruia.

 „Produsele acestui Crăciun au fost alese cu atenţie din expoziţii internaţionale prestigioase care dau tonul în segmentul home & deco. Astfel, clienţii pot alege cadouri din colecţia specială Golden Christmas, pentru decorarea mesei festive, pot cumpăra jucării de pluș din celebra colecție Louise Mansen, sau se pot orienta către produse din ceramică”, a menţionat Marius Șerbănescu, Directorul de Achiziţii al Chic Ville.

Produsele fac parte din 4 categorii: decorațiuni de Crăciun pentru brad, decoruri pentru mese festive, produse pentru casă, jucării și accesorii pentru copii. Toate sunt în ton cu tendințele sezonului, în care se remarcă prezența nuanțelor de auriu, în completarea tradiționalelor culori roșu, alb, verde și albastru. Materialele din care sunt confecționate se remarcă prin naturalețe și sunt, în principal, lemnul, metalul sau ceramica.

ChicVille_Craciun2015_4 ChicVille_Craciun2015_3

Prima categorie este cea a decoraţiunilor pentru bradul de Crăciun: reni, oameni de zăpadă, pinguini, îngeraşi, moşi, steluţe, dar şi ghirlande şi clopoţei. Cea de-a doua categorie, vizează decorurile pentru masa de Crăciun şi cuprinde, de la statuete decorative, la candele  aurite, coroniţe sau şerveţele cu îngeraşi. Produsele din cea de-a treia categorie au menirea de a aduce atmosfera festivă în casă, prin doze ceramice, ceşti, platouri pentru servit şi multe altele. În final, cea de-a patra categorie de produse se adresează celor mici: ursuleţi, reni şi iepuraşi din pluş, îmbrăcaţi cochet cu fesuri şi fulare.

ChicVille_Craciun2015_2 ChicVille_Craciun2015_1 ChicVille_Craciun2015_5 ChicVille_Craciun2015_6

Descoperă colecţiile aici: http://chicville.ro

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.