Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

De ce este importantă instalarea unui videointerfon

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Cu toții am experimentat indiferența unora dintre membrii comunităților în care locuim atunci când vine vorba de permiterea accesului în imobilele de locuit, fără a lua în calcul eventuale consecințe grave ce pot rezulta ca urmare a acestor gesturi.

Siguranța, pe primul loc

Suntem conștienți de pericolele care planează asupra persoanelor în vârstă sau asupra propiilor noștri copii, fiind suficient să urmărim statisticile furnizate de poliție în privința tentativelor de furt sau înșelăciune.

Într-o lume în care nevoia de securitate personală este aproape la fel de actuală că înainte de descoperirea energie electrice, însă nu oricine își permite achiziționarea unui spațiu de locuit în cartiere exclusiviste, care plătesc sume importante către firme de securitate, una din cele mai accesibile metode de creștere a nivelului de confort și siguranță îl reprezintă instalarea unui sistem videointerfon precum interfoanele video Electra.

Cea mai importantă caracteristică: confirmarea vizuală

Principala caracteristică ce recomandă instalarea unui asemenea sistem este reprezentată de posibilitatea conferită utilizatorilor de a solicita o confirmare vizuală a datelor furnizate de persoanele care solicită accesul în imobil.

De exemplu, unei persoane care se recomandă a fi reprezentantul unui furnizor de servicii (așa cum procedează de cele mai multe ori cei care intenționează să pătrundă fraudulos într-o incintă), îi poate fi solicitată prezentarea unor documente care să îi ateste calitatea anterior permiterii accesului. Acest element de obicei îl determină pe respectivul sa renunte, în cazul în care nu își poate dovedi apartenența la compania în cauză.

Reține figurile apelanților

Funcțiile avansate ale sistemelor videointerfon pot asigura inclusiv stocarea în format electronic a figurilor apelanților, ceea ce reprezintă un factor deosebit de important pentru descurajarea răufăcătorilor.

Citește și:

[one_half]Protecţia locuinţei: măsuri pentru securitatea garajului [/one_half][one_half_last]Lampa pentru iluminat exterior cu sistem de monitorizare video integrat

[/one_half_last]

Mai mult confort, nu doar siguranță

Suplimentar avantajelor de securitate pe care sistemele videointerfon comercializate de Electra Instal le aduce utilizatorilor, merită și trebuie menționate cele care sporesc confortul celor care le folosesc. Concret, fie că locuiești la bloc, fie că locuiești la casă, videointerfonul îți poate spori confortul cotidian prin utilizarea funcțiilor care permit deschiderea ușilor de la garaj sau a porților pentru accesul auto, după caz, ori facilitează accesul în alte zone ale imobilului/ gospodăriei.

Ușor de folosit, elegante și rezistente

În concluzie, pe lângă avantajele de a beneficia atât de contact vizual și audio cu persoanele care doresc accesul în spațiul dvs. de locuit, cât și de un confort sporit, de convingerea că cei dragi dumneavoastră beneficiază de mai multă siguranță, cu sistemele videointerfon de la Electra vă veți bucura și de fiabilitatea ridicată (un design simplu și modern, sunt ușor de utilizat și sunt rezistente la șocuri mecanice și la schimbări de temperatura), un design modern și un sistem de operare intuitiv și ușor de folosit de către oricare dintre membrii familiei.

Un sistem depășit poate fi folosit ca avantaj la cumpărarea celui nou

Așadar, în cazul în care nu sunteți deja posesorul unui asemenea sistem, va recomandăm achiziționarea unui videointerfon Electra, mai ales în contextul în care, cele mai multe sisteme de interfon existente pot fi ușor actualizate la unul video datorită faptului că acestea utilizează aceeași cablare.

Astfel, chiar dacă aveți instalat un sistem interfon convențional, upgradarea la sistemul video poate fi efectuată, de cele mai multe ori, cu simplă înlocuire a sistemului audio existent. Acest lucru reduce costurile de cablare, scăzând astfel costurile totale ale investiției.

Citește și:

[one_half]Eficace şi uşor de montat: alarma pentru uşă, fereastră, clanţă sau lacăt [/one_half][one_half_last]Camerele de supraveghere de exterior: cum le alegi şi de câte tipuri sunt [/one_half_last]

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi

  • ultimele articole publicate
  • ebook-ul cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email:

  • 5% reducere la prima comandă din magazin.