Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Daikin Service Games 2019 – concurs pentru tehnicienii de service ai partenerilor Daikin România

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

 Cu o tradiție de 10 ani în grupul Daikin, competiția „Daikin Service Games” – concurs pentru tehnicienii de service ai partenerilor Daikin – este organizată anul acesta, pentru prima dată în istoria companiei, și în Europa Centrală și de Est.

Concursul se adresează tehnicienilor și inginerilor de service ai partenerilor Daikin din întreaga Europă, iar finaliștii vor putea participa, alături de tehnicienii finaliști de pe toate continentele, la „Daikin World Wide Service Olympics”, eveniment care va avea loc în Japonia, în noiembrie 2020.

 „Această competiție reprezintă o provocare pentru angajații partenerilor noștri, dar și un prilej de a-și depăși limitele și de a transforma un concurs într-o adevărată oportunitate de dezvoltare, atât profesională, cât și personală. Suntem convinși că această inițiativă va fi primită cu entuziasm și ne dorim ca tehnicienii români să ajungă cât mai departe în competiție și de ce nu, să reprezinte țara noastră la «Daikin World Wide Service Olympics», în 2020”, a declarat Nicolaie Cozma, Service Manager Daikin România.

Concursul  se adresează tuturor partenerilor autorizați Daikin

„Daikin Service Games 2019” este un eveniment organizat de Daikin Central Europe și se adresează tuturor partenerilor autorizați Daikin, fiecare dintre aceștia având ocazia să își desemneze reprezentanții din echipele de tehnicieni de service. În cadrul competiției, participanții vor răspunde unor provocări unice, câștigând astfel posibilitatea de a-și testa și îmbunătăți cunoștințele teoretice, precum și de a-și dezvolta abilitățile profesionale, cu beneficii multiple pentru activitățile viitoare.

Etapele competiției

1.Specialiștii de service ai partenerilor Daikin vor trece în luna martie 2019 printr-o etapă de preselecție care constă într-o testare online

2.Primii trei participanți cu cele mai bune rezultate din țară vor lua parte, în luna mai, la „Finala DACE Service Games 2019”, de la sediul Daikin Central Europe din Viena. În cadrul acestui eveniment, tehnicienii de service din fiecare regiune se vor întrece în trei probe diferite: o probă scrisă pentru testarea cunoștințelor tehnice, o probă practică care constă într-un test de diagnosticare pe unități cu agent frigorific R-32 și o probă de sudură, în cadrul căreia vor înlocui părți de traseu frigorific prin sudură.

3.Câștigătorii finalei vor avea șansa de a participa mai departe la “Daikin Europe Service Games”, de la fabrica Daikin din Oostende – Belgia, în luna octombrie 2019,

4.Ultima etapă este “Daikin World Wide Service Olympics”, eveniment care va avea loc în Japonia, în noiembrie 2020.

Daikin Service Games (1)

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi

  • ultimele articole publicate
  • ebook-ul cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email:

  • 5% reducere la prima comandă din magazin.