Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Cum se obtin economii la instalarea sistemelor de ventilatie

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

In cazul tubulaturii clasice din tabla, dupa faza de proiectare, urmeaza confectionarea in fabrica, transportul tubulaturii (care inseamna in mare parte “aer”) si ocuparea spatiilor in santier. Montajul este complicat, mai ales la zonele cu sectiuni mari unde greutatea pieselor este semnificativa. La acestea se adauga vizitele specialistilor pe santier pentru masurarea pieselor speciale si intervenii la cerere.Ursa_Air1

 

Sistemul propus de compania URSA este nou in Romania si inlocuieste tubulatura clasica de ventilatie realizata din tabla, cu o placa tip “sandwich”, formata din doua folii de aluminiu special cu un strat de vata minerala la mijloc – URSA AIR – din care se confectioneza piesele direct pe santier.

Confectionarea direct pe santier a pieselor reduce costurile instalatiilor de ventilatie cu pana la 30% prin pretul materialului si prin reducerea cu aproape jumatate a timpului de montaj al tubulaturii, eliminandu-se toate etapele post-proiectare enumerate mai sus.Ursa_Air4

 

Sistemul este recomandat pentru orice tip de instalatie de ventilatie in cladiri de birouri, hoteluri, blocuri cu instalatii centralizate de climatizare, mall-uri, parcari.

Materialul are o greutate redusa si este total ignifug.Ursa_Air2

 

Produsul URSA Air a primit premiul Innovation ISO pe 7 mai 2014, cu ocazia inaugurarii ISO Trade Fair for Industrial Insulation, in Cologne, Germania.

Primul proiect din Romania realizat cu URSA AIR dupa deschiderea distributiei directe in tara noastra, este Teatrul Muzical de Opereta ”Ion Dacian”, la care s-au folosit circa 7.000 de metri patrati de material.

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.