Cum se face

muschiul din gazon
Amenajari gradini și terase

Cum scapi de mușchiul din gazon

Mușchiul este o plantă primitivă care se reproduce prin spori și se dezvoltă aproape pe orice suprafață: lemn, sol, piatră și orice altă suprafață umbrită

Citește mai mult »

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Categoria Cum se face include: ghiduri, instrucțiuni, idei pentru proiecte în familie sau pentru a ști ce să cerem meșterilor.

Cum se face este sectiunea celor indemanatici, carora le place sa lucreze singuri, in tihna si dupa buget, dar si a celor care vor sa stie cum se fac lucrarile, pentru a discuta cu meseriasii in cunostinta de cauza.

Aici aflu cum se fac anumite lucrari – de pilda montarea de parchet sau inlocuirea unei placi deteriorate sau cum poti aborda usor si rapid defectiuni minore, cum este inlocuirea unui cartus la bateria sanitara.

Chiar daca este mai putin probabil sa faci asta, poti afla de aici cum se monteaza gips cartonul, dar si ce tip de termoizolatie poti folosi.

Lucrarile din gradina pot parea intimidante, mai ales dupa un sezon ploios, in care toate plantele si buruienile au capatat un avant impresionant, dar daca te documentezi, vei afla ca ai nevoie de fapt de un set de unelte de baza si ca anumite lucrari se fac consecvent, la intervale regulate de timp.

Intretinerea sau montarea de centrale si instalatii termice poate parea un sir infinit de cheltuieli, dar aici afli de ce se fac anumite lucrari cu regularitate, dar si faptul ca intotdeauna exista o solutie mai eficienta energetic pentru casa ta.

Umiditatea, condensul, igrasia sunt dusmanii oricarei case, iar sectiunea Cum se face are o serie intreaga de articole dedicate numai acestor probleme.

Daunatorii de orice fel, din interiorul si din afara casei pot fi combaturi usor, daca te informezi sau intrebi un specialist.

Pe scurt, a avea o casa proprie este un examen de maturitate, dar vine la pachet cu toate problemele specifice: defectiuni, inlocuiri, probleme cu umiditatea, daunatori, s.a. pe care trebuie sa afli repede cum sa le abordezi pentru a nu pierde timp si bani. Aici gasesti suficiente informatii pentru a aborda problemele cu discernamant, iar daca nu gasesti, intreaba-ne  si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!