Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Cum să adaugi mai multă lumină într-o casă pe care ți-ai cumpărat-o recent

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Lumina naturală este foarte importantă într-o locuință, deoarece te ajută să fii mai productiv, să te relaxezi mai ușor, să te odihnești mai bine și, în general, să ai o stare de spirit mai bună. Prin urmare, dacă ți-ai cumpărat recent o casă aflată la vânzare în orașul Bragadiru, consideri că locuința este construită și compartimentată cum ți-ai dori, dar este prea întunecată, există câteva soluții pe care le poți aplica, astfel încât să aduci mai multă lumină în interiorul noului tău camin.

Adaugă câteva ferestre

O variantă deloc comodă, din cauza eforturilor financiare și organizatorice pe care le presupune, dar extrem de utilă pe termen lung, ar fi adaugi câteva ferestre în zonele din locuința unde simți că ar fi nevoie de mai multă lumină. Este necesar să ai suficient de multă lumina naturală atât în dormitoare, cât și în living, bucătărie sau pe holuri.

Proiectul intreg aici.

Alege niște obiecte moderne de iluminat

Obiectele de iluminat sunt la fel de importante într-o casă precum ferestrele. Completează-ți nevoile de lumină din casă cu ajutorul corpurilor cu becuri cu LED. Pe piață există o multitudine de obiecte de iluminat cu becuri cu LED din care poți să alegi, de la candelabre și veioze, până la aplice, lămpi, proiectoare sau spoturi. Înainte să cumperi obiectele de iluminat, gândește-te atât la dorințele tale, cât și la stilul architectural din încăperile în care îți dorești să adaugi mai multă lumină artificială. Combină corpuri de iluminat cu diverse forme și dimensiuni, care să-ți scoată în evidență latura creativa.

Living in stil scandinav

Schimbă ușile

În cazul în care ușile din interiorul locuinței achiziționate recent sunt din lemn masiv, alege să le înlocuiești, parțial sau integral, cu unele realizate din sticlă. Ușile din sticlă îi permit luminii să circule nestingherită dintr-o încăpere în altă și, de asemenea, creează impresia unor camere mai mari.

Usa culisanta cu sticla

 

Pardoseli deschise la culoare

Interiorul casei poate deveni mult mai luminos dacă înlocuiești parchetul sau covoarele închise la culoare cu unele în nuanțe deschise, iar în cazul covoarelor, cu unele în culori calde, vibrante.  O astfel de soluție poate fi pusă în practică destul de rapid și, de asemenea, nici nu presupune o investiție foarte ridicată, comparativ cu varianta adăugării de ferestre noi.

Covoare in culori vii, pentru atmosfera si luminozitate

 

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.