Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Cum pui în valoare măsuța de cafea

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Măsuța de cafea dezvăluie multe lucruri despre posesori și stilul lor de viață, inclusiv dacă au cumpărat-o pentru că le place sau pentru a umple un gol în living. Măsuța de cafea vorbește despre timpul tău liber, obiceiurile de citit, dacă ești un pasionat al filmelor sau preferi un pahar cu prietenii.

În același timp, măsuța de cafea este o piesă de bază a amenajării livingului, așa că fii atent la toate amănuntele: formă, materiale, funcții, pentru a nu te trezi cu ceva similar unei găuri negre în living, sau cu o suprafață bună la toate și la nimic.

Dacă vrei să cumperi în curând o masuta de cafea sau vrei să o pui în valoare pe cea pe care o ai deja, uită-te și peste ideile de mai jos.

Blat de sticlă, forme neregulate

Blatul de sticlă este o alegere populară printre măsuțele de cafea și este de înțeles: sticla lasă lumina să treacă, întreaga piesă ocupând foarte puțin spațiu vizual și în plus lasă privirea să ajungă la acel covor care îți este atât de drag. Dezavantajul este că o măsuța de sticlă transparentă poate trece neobservată dacă nu se află în decorul potrivit.

O astfel de canapea și acel fotoliu din imaginea de mai jos nu ar putea să facă colțul de odihnă să treacă neobservat  în nici un moment al zilei, chiar dacă masa este aproape invizibilă. Pe de altă parte, culorile puternice din jur cer o piesă discretă, dar cu design sofisticat. Cele 2 cărți marcheza la rândul lor blatul impecabil și dau un scop întregului ansamblu.

În stil industrial, dar deloc plictisitoare sau rigidă

Structura robustă și blatul cu aspect nefinisat sunt îndulcite de vasele delicate din sticlă, bomboniera, tava pregătită pentru servire, iar la nivelul inferior așteaptă câteva cârti și broșuri. Este o masă mare, solidă, care pare într-adevăr să fie centrul activităților relaxante ale familiei.

Piesă unicat, stil industrial

O bucată dintr-un trunchi de copac, frumos aranjată și tratată poate deveni o măsuță de cafea absolut unică. În imaginea de mai jos o vedeți în compania mobilierului modern, dar și al decorațiunilor tradiționale din regiune.

Întotdeauna este loc pentru flori

Întotdeauna este loc pentru flori pe măsuța de cafea. Fie că sunt dramatice și sculpturale, așa cum este acest întreg living, fie că sunt mici și delicate, de sezon, important este să fie proaspete sau la ghiveci și să păstrezi suprafețele din jur impecabile, fără stropi de apă sau polen.

Design deosebit

Chiar dacă măsuța are un design interesant, nu lăsa blatul absolut gol. Întotdeauna sunt bine-venite cărțile, dar și un vas interesant, cu tentă rustică, precum aici. Doar unul, însă, nu înghesui acolo toate amintirile din concedii.

2 mese de cafea

Aici vezi un aranjament pentru 2 generații, cu 2 mese de cafea: una mică, rotundă, cu forme jucăușe, înconjurată de taburete amuzante pentru copii, și una mai serioasă, lângă canapeaua adulților.

Design fără pretenții, dar cu un scop bine definit

Iți place totuși măsuța aceea din sticlă și metal cromat, fără mari pretenții de design? Ai grija să îi dai o destinație, atunci, precum acești proprietari. Sticla cu licoare nobilă, paharele de cristal și canapelele și scaunele fără pretenții, dar comode din jurul mesei, vorbesc despre proprietari dar și despre felul lor preferat de a-și petrece momentele de relaxare.

Pregătită pentru orice

Într-un living plin de cărți, care comunică cu exteriorul, o măsuță de cafea perfect organizată ca aceasta și câteva fotolii comode par pregătite pentru orice, de la contemplație până la un joc de poker.

 

masuta cafea

Magazin Sporulcasei.ro: masute cafea pentru living

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.