Cum îi oferi dormitorului tot confortul necesar ținând cont de design-ul preferat?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Dormitorul trebuie sa fie un refugiu, un spațiu care să îți ofere toată liniștea și relaxarea necesară după o zi tumultoasă. Acesta trebuie să conțină cât mai puține piese de mobilier, însă trebuie să se pună accentul pe zona de dormit și pe spațiile de depozitare. Totuși, dacă îți dorești mai mult de la acea încăpere, poți crea și un mini living.

Astfel, fie că acum îl proiectezi de la zero, fie doar vrei să aduci câteva schimbări , poți ține cont de ideile de mai jos pentru a mobila dormitorul:

Piesa de bază a camerei este, desigur, patul cu noptiere. Vei avea nevoie, de asemenea, de un spațiu de depozitare, ceea ce presupune un dressing încăpător. Dacă dorești să privești la televizor, va fi nevoie și de un loc special pentru acesta, dar și o canapea sau un fotoliu unde te poți relaxa în voie.

Alege cel mai bun pat

Dimensiunea contează în cazul paturilor din dormitor, așa că, este ideal să alegi unul cât mai mare, dacă spațiul îți permite. Iar dacă îți dorești să oferi un plus de eleganță camerei, alege unul dintre numeroasele modele de paturi tapițate, căci aceste este cu siguranță foarte spectaculos.

Datorită materialelor de calitate și varietății de culori din care poți alege, patul va deveni o piesă de mobilier extrem de luxoasă, care se va potrivi de minune oricărui stil și design al dormitorului.

Este recomandat să alegi un pat al cărui cadru și tăblie să fie acoperite cu un material de calitate, fie că este textil sau piele, astfel încât să te poți bucura o perioadă cât mai mare de timp de el. De asemenea, poți opta ca patul să aibă și o ladă de depozitare.

Alege noptierele potrivite

Dacă există suficient spațiu în dormitor, atunci alege câte o noptieră de o parte și de alta a patului, pentru a putea ține aproape de tine seara o carte, telefonul, o veioză sau chiar un pahar cu apă.

Ține cont de faptul că o noptieră cu picioare, va face camera să pară mai aerisită și mai mare, însă una cu sertare va ajuta la maximizarea spațiului de depozitare.

Alege dressing-ul ideal pentru tine

Pe lângă pat, dressing-ul este următoarea cea mai importantă piesă din dormitor. Acesta are un cuvânt important de spus în confortul tău și este necesar pentru a organiza lucrurile, atât haine, lenjerii, cutii sau orice alte obiecte le vrei în dormitor.

Alege un model care să permită depozitarea tuturor lucrurilor si alege cu grija dimensiunea acestuia și locul unde îl vei amplasa, astfel încât să nu te deranjeze sau să te lovești mereu de el atunci când intri în dormitor.

Zonă de relaxare

Dacă vei alege pentru dormitor să creezi și o zonă de relaxare, atunci cu siguranță încăperea se va transforma într-o suită de lux. Iar adăugarea unor piese de mobilier, precum o canapea, un fotoliu sau o măsuță îți vor aduce și mai mult confort.

Fotoliile oferă un spațiu liniștit pentru a privi la televizor sau pentru a citi o carte, dar și un loc foarte la îndemână pentru momentul când te îmbraci. Dacă alegi pentru dormitor un pat tapițat, atunci poți alege un fotoliu sau o canapea tapițate, astfel încât acestea să completeze într-un mod elegant stilul ales.

Indiferent de stilul ales și de piesele de mobilier care îți fac cu ochiul în magazine sau pe site-urile de specialitate, este recomandat să se aleagă doar acelea care sunt pe gustul tău, se potrivesc personalității tale și răspund nevoilor tale personale.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!