Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Cum găsești un instalator București care să rezolve rapid defecțiunile sanitare

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Confortul locuinței este asigurat de toate instalațiile realizate corect de către un profesioniști care dețin autorizațiile necesare pentru efectuarea lucrărilor la instalația sanitară, cea electrică, centrală termică, sistemul de ventilație și aer condiționat.

Pentru o parte dintre defecțiunile instalațiilor sanitare există posibilitatea de a le preveni, dacă sunt respectate recomandările specialiștilor. Pentru orice tip de situație, previzibilă sau nu, la instalațiile tale sanitare, poți păstra datele de contact de la finalul articolului.

Cum găsești un instalator în București, potrivit pentru defecțiunile survenite?

Cu toții am avut de-a face, cel puțin o dată, cu un instalator mai puțin priceput, care încearcă să încarce factura sau care lucrează cu materiale de schimb de calitate îndoielnică. Pentru a evita neplăcerile cauzate de lucrări defectuose, evită în primul rând persoanele neautorizate.

Când ai o urgență-defectine, o țeavă spartă, o chiuvetă înfundată – poate că e greu să te gândești la cea mai bună soluție, dar poți ține cont de câteva recomandări, pentru a te asigura că defecțiunea se rezolvă cu o vizită a instalatorului:

1.Alege o firmă, nu o persoană fizică

Alegerea unei firme care te vă ajută cu remedierea defecțiunii este cea mai reală garanție ca vei fi scutit de neplăceri ulterioare. Cu siguranță instalatorii din cadrul unei firme, fie ea chiar și una cu un număr mic de angajați, sunt instruiți permanent, dispun de unelte și echipamente performate și colaborează cu diferiți furnizori pentru stocurile de materiale.

2.Întreabă despre garanție (a lucrării și/sau a materialelor utilizate)

Atunci când iei legătura cu un instalator București, persoană care lucrează pe cont propriu sau angajat în cadrul unei firme, asigură-te că întrebi prețurile. Cei mai mulți instalatori percep o taxă pentru deplasare și constatare, dar au prețuri pentru aproximativ orice tip de lucrare. Prin urmare, asigură-te că știi dinainte prețurile standard și cât se pot extinde acestea, în funcție de complexitatea lucrării și materialele necesare.

De asemenea, întreabă despre garanția lucrării și a materialelor montate; inclusiv o baterie sanitara are câțiva ani garanție, așa că este bine să cunoști și aceste detalii.

3.Cercetează opțiunile existente și prețurile practicate

Bineînțeles că poți lua în considerare recomandările unui cunoscut, însă uneori ești mai mulțumit cu cercetarea și deciziile pe care le iei pe cont propriu.

Dacă nu este vorba despre o urgență și intenționezi să efectuezi o lucrare mai complexă – de renovare a băii, înlocuire a chiuvetei, montaj cabina de dus – cercetează înainte de a lua decizia finală de colaborare

Asigură-te că instalația sanitară funcționează optim înainte de a pleca în vacanță

Grija pentru instalațiile sanitare de acasă sau de la sediul firmei este o atitudine responsabilă, o măsură de precauție care te va scuti de costuri suplimentare.

Dacă faci planuri de plecare în perioada sărbătorilor de iarna si ai de gând să stai mai mult de două săptămâni, nu pleca fără o verificare, mai ales dacă nu ai mai efectuat demult o revizie a tuturor sistemelor de instalații sanitare din casă. În plus, mai ales când pleci pentru mai mult timp, este mai bine să oprești apa de la robinetii fiecărei chiuvete. Iar dacă stai la casă, ia în considerare o serie de acțiuni de pregătire și securizare a țevilor, pentru a evita înghețarea acestora.

Înainte de pleca, mai ia în considerare și următoarele sfaturi:
  • Setează termostatul să mențină o temperatură stabilă, între 16 și 18 grade Celsius. Poate ai fi tentat să oprești orice sursă de căldură, însă îți recomandăm să menții o temperatură stabilă în cadrul locuinței cat timp sunteți departe, pentru a preveni condensarea, conductele înghețate sau alte efecte potențial dăunătoare.
  • Scoate toată aparatura electrică și electronică din priză (cea care nu e necesară, bineînțeles). Nu doar că vei face economii la energia electrică, dar nici nu o să stai cu gândul că e posibil se se întâmple un scurt circuit.
  • Toarnă o soluție făcută din o parte bicarbonat  de sodiu și 3 părți de oțet pe țevile din baie și în toaletă, pentru că primul lucru care te întâmpină la sosirea acasă să nu fie un miros neplăcut.

Pentru sărbători frumoase și liniștite, nu amâna reparațiile sanitare!

Pentru servicii profesioniste, reparații instalații sanitare și instalator București, în regim de urgență (7 zile din 7 /  24 din 24), poți verifică tarifele și oferta celor de la LukInstall.ro.

Date de contact:

  • 0743 697 295
  • office@lukinstall.ro

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.