Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Cum faci să ai o casă ca-n reviste?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Dacă ești îndrăgostit de amenajările interioare, cu siguranță te uiți adesea la pozele cu apartamente sau case care arată mai mult decât spectaculos, cu încăperi spațioase, luminoase și mobilă ergonomică. Îți dorești și tu propria locuință la fel de frumoasă, astfel încât să ai acasă tot confortul la care ai visat. Daca ai în plan să ai propria locuință, ți-ai pus deoparte o sumă considerabilă de bani, atunci folosește-i atent, astfel încât rezultatul să fie casa din reviste. Găsești câteva sfaturi mai jos.

Apelează la specialiști pentru proiectul casei și designul de interior

Construcția unei case este într-adevăr o mare realizare în viața unui om. Aceasta ramâne generațiilor viitoare, copiilor, nepoților. Unui lucru cu o așa amploare cum este casa, acordă-i atenție pe masură. Proiectul complet de casă lasă-l așadar pe mâna unei firme specializate. Vei putea alege un proiect tip, deci un model de casă care a mai fost construit înainte, care îți place și pe care ți-l dorești și tu sau un proiect personalizat, adică o casă realizată conform tuturor cerințelor tale și conform terenului și împrejurimilor unde va fi ridicată.

Poate nu ai optat pentru casă, ci pentru un apartament mai mare. Indiferent dacă vorbim de casă sau nu, a folosi serviciile unui designer de interior va face diferența. Totul în jurul tău se va lega din punct de vedere cromatic, al dimensiunii mobilei, al utilității, nimic în plus, nimic nepotrivit. Un designer știe să ofere acele soluții la care nu te-ai fi gandit și, foarte important, se pliază cu succes bugetului pe care îl ai la dispoziție pentru amenajarea casei.

Livingul unui apartament de 3 camere din Bucuresti. Autor: One Design. Sursa imagine: https://www.1design.ro/

Finisajele superioare calitativ fac diferența

Cum ar fi să ai în casa ta produse exclusiviste în materie de gresie și faianță, cu un design deosebit, de o calitate net superioară, aduse din Italia? Sună bine? Plăcile ceramice în modele și culori variate, din materiale diferite, au devenit un element de design important pentru orice spațiu, la fel și obiectele sanitare. Așadar, pune preț pe elementele de finisaj care știu să facă diferența. Nu lăsa la întâmplare acest aspect și întreabă specialistul din showroom cât mai multe detalii despre produse și despre ceea ce tu îți dorești.

Gândește-te că poți avea în propria casa un design unic datorita mozaicului, fii încercuit de materiale alese, deosebite, descoperă mai mult decât modelele de gresie pe care le-ai vazut în magazinul de bricolaj, ia contact cu cele mai noi tendințe!

Placi cermice hexagonale Ragno. Sursa imagine: Piastrele.ro, colectia Rewind.

Mobila din lemn masiv este altceva

Mobila din lemn este cu siguranță unică și are un farmec aparte. Lemnul provenit din pădurile de foioase este foarte rezistent, de exemplu mobila din lemn de salcâm, de fag sau de stejar. Textura, modelul distinctiv al lemnului îl fac o alegere nobilă pentru casa ta. Nu te gândi că lemnul înseamnă să îți decorezi casa în stil tradițional. Nu! Avantajul este că o piesă de mobilier din lemn o poți integra foarte ușor în locuința ta, chiar dacă ai optat pentru stilul modern, contemporan.

Indiferent de cameră, lemnul este potrivit. Optează pentru un deosebit pat din lemn masiv sau, mai mult decât atât, alege lemnul în cazul pieselor de mobilier din camera copilului.

În plus, mobila din lemn este foarte ușor de întreținut, cu o cârpă uscată ai rezolvat, dar ai grijă la lovituri şi zgârieturi.

Pat din lemn masiv de tei, lacuit alb. Sursa imagine: http://www.maderomania.ro/.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.