Culori tradiţionale şi accente metalice pentru masa de Crăciun de anul acesta

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Masa festivă de Crăciun reuneşte întreagă familie într-o atmosfera călduroasă condimentată de poveştile celor dragi şi emoţiile celor mici. Este specială prin bucatele tradiţionale, cadourile din preajmă şi aromele puternice de brad şi citrice, dar dacă vrem să marcăm momentul şi prin decoraţiuni trebuie să fim atenţi la detalii, fără să pierdem din vedere imaginea de ansamblu.

Roşul şi verdele sunt de nelipsit pe masa o tradiţională, pentru a se asorta frumos cu bradul şi haina moşului, dar accentele metalice sunt în tendinţe, aşa că le putem integra sub formă de suporturi de lumânări sau chiar lumânările în sine, şerveţele, sfeşnice, figurine diverse, lumânări şi vaze.

„Primul pas în ceea ce priveşte decorarea căminului în spiritul sărbătorilor de iarnă este stabilirea culorilor. Poţi alege culorile tradiţionale precum roşu şi verde sau poţi opta pentru ceva mai îndrăzneţ precum alb, argintiu, auriu sau cupru, pentru a îmbina aspectul tradiţional cu cel elegant. ” declara Elena Miron, home designer kika.

Simplitatea este secretul eleganţei

Când începeţi amenajarea mesei festive, alegeţi o piesă centrală şi derivaţi din aceasta tematica mesei. Aveţi grijă să nu supraîncărcaţi masa. Nu exageraţi pentru că simplitatea este secretul eleganţei.

Dacă optați pentru amenajarea mesei festive într-un stil elegant și modern, decorațiunile argintii, asortate cu tacâmurile, reprezintă alegerea ideală. Pentru a încălzi atmosfera, includeți lumânări decorative și accesorii roșii și aurii. De asemenea, puteți adăuga decorațiuni de tip DIY precum conuri naturale de brad pe care le puteți așeza printre farfuriile și paharele invitaților.

Luminițele sau ghirlandele colorate pot fi elemente decorative atât pentru bradul de Crăciun, cât și pentru masa festivă, oferind un aspect original.

Colecțiile de anul acesta de la kika: vanilie, măr copt, scorțișoară și cub de zahăr propun o gamă variată de accesorii în ton cu magia sărbătorilor petrecute alături de cei dragi.

Descoperă la kika cele mai noi trenduri în materie de decorațiuni pentru un Crăciun plin de strălucire.

kika_decoratiuni_craciun1 kika_decoratiuni_craciun2 kika_decoratiuni_craciun3 kika_decoratiuni_craciun4 kika_decoratiuni_craciun5 kika_decoratiuni_craciun6 kika_decoratiuni_craciun7 kika_decoratiuni_craciun8 kika_decoratiuni_craciun9

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!