Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Coş de fum din cărămidă eficient şi uşor de montat. Demonstraţie video

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Coșul de fum este un element important în realizarea locuinței, influențând în mod semnificativ eficiența și, mai ales, siguranța sistemului de încălzire.

Realizat din ceramică, un material rezistent și cu o durată ridicată de viață, acest coș de fum oferit de Cemacon aduce avantaje față de alte sisteme disponibile pe piața din România:

  • este compatibil cu toate tipurile de combustibil,
  • oferă un randament ridicat pentru sursa de căldură.
  • datorită sistemului în trei straturi (manta exterioară din cărămidă, termoizolație din vată minerală bazaltică, tub interior din șamotă) care îl face compact, coșul de fum este rezistent la variațiile de temperatură,
  • infiltrarea aerului proaspăt permisă de grilajul de aerisire garantează funcționarea corespunzătoare.

Coșul de fum este comercializat, împreună cu toate ustensilele și componentele auxiliare pentru montare,  ceea ce înseamnă că nu va trebui să cumpăraţi materiale speciale de zidărie pentru a construi coșul de fum, blocurile ceramice fiind zidite cu mortar, într-un mod rapid și exact. În consecință, veţi economisi o sumă considerabilă de bani, datorită timpului redus necesar asamblării, cât și al prețului plătit pentru coșul de fum.

Iar dacă va place să va implicaţi în construcţia propriei case, va fi simplu pentru că sistemul ce vă va fi livrat include toate accesoriile şi ustensilele necesare, pentru a vă monta singuri coşul de fum.cos_de_fum0

Vezi aici broşura cu instrucţiuni detaliate de montaj.

Coşul de fum de la Cemacon au un aspect plăcut datorită plăcii de acoperire cu guler, inelelor Grand în două culori și a pălăriei de protecție și permit funcționarea instalației de încălzire în condiții optime și în deplină siguranță.

Au o greutate mică față de alte produse de pe piața din România, un diametru intern de 20 cm si termoizolație din vată bazaltică integrată.

Sistemul de coş de fum are o garanție de 30 de ani şi corespunde tuturor standardelor de calitate europene și naționale de specialitate, fiind recomandat de către către Asociația Hornarilor, Constructorilor de Coșuri de Fum și Șeminee – A.S.F.O.C.H. România.

Coşurile de fum sunt importante din Cehia, fiind produse de Heluz Brick Industry  (130 de ani experienţă) şi completează firesc portofoliul de soluţii pentru zidărie al Cemacon. Sunt disponibile în reţeaua naţională de distribuţie Cemacon.

Film demonstrativ pentru montajul produsului

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!