Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Concurs de design Velux pentru crearea unei lampi solare aniversare

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

De aproape 75 de ani, Grupul VELUX contribuie la imbunatatirea conditiilor de locuit din intreaga lume, aducand lumina naturala in casele oamenilor. Pentru a marca aceasta aniversare, Grupul VELUX in parteneriat cu Little Sun organizeaza un concurs pentru a imbunatati conditiile de viata in zonele izolate de pe glob, unde nu exista electricitate.

In cadrul acestui concurs de design international, studentii de la facultatile sau sectiile de design sunt provocati sa proiecteze o lampa solara Little Sun, intr-o editie speciala.

Little Sun este producatorul care ofera solutii sustenabile pentru iluminarea comunitatilor izolate din Africa. Proiectul Little Sun pune accent pe nevoia de lumina intr-un mod sustenabil, lumina fiind oferita comunitatilor izolate prin intermediul antreprenorilor locali, creandu-se astfel locuri de munca si aducand profit la nivel local.

Primul proiect concret al organizatiei a fost Lampa solara LED, care este vanduta in prezent in intreaga lume. Achizitionarea acestor lampi in zonele din lume care au electricitate face posibila distribuirea lor, la preturi reduse, accesibile, in zone izolate, oferind astfel o alternativa pentru iluminatul toxic si scump cu ajutorul lampilor cu petrol.

Grupul VELUX si-a dedicat cei 75 de ani de existenta aduce luminii naturala in casele oamenilor, cu ajutorul unei game vaste de solutii, precum renumitele ferestre de mansarda si luminatoare.

Impreuna, cele doua companii sunt incantate sa lanseze concursul international de design Natural Light (Lumina Naturala). Studentii din intreaga lume sunt invitati sa o editie speciala a lampii solare, marcand astfel aniversarea celor 75 de ani de existenta a Grupului VELUX. Se vor produce 29,000 de lampi conform conceptului castigator si un numar substantial de lampi vor fi vandute la preturi rezonabile in zonele izolate din Africa, asemenea lampii originale Little Sun.

“Prin concursul Natural Light, oferim studentilor de la design oportunitatea unica de a-si vedea propriile creatii realizate si vandute in intreaga lume. Este o mare realizare pentru castigator – acesta va contribui la aducerea luminii sustenabile si a aerului proaspat in case iluminate pana atunci de lampi cu petrol – asta in cazul in care au fost in vreun fel iluminate”, declara Michael K. Rasmussen, Director Marketing al Grupului VELUX.

Cum se te inscrii la concursul Natural Light

Inscrierea la concursul Natural Light se poate face incepand cu data de 3 noiembrie 2014. Data limita de depunere a proiectului este 15 martie 2015.

Toate proiectele trebuie depuse in format JPG sau bitmap, de calitate buna, pentru a putea fi analizate pe un monitor de 12.5 inch cu o rezolutie de 1,366 x 768 pixeli. Imaginile trebuie insotite de o descriere a proiectului de maxim 500 de cuvinte, scrisa in limba engleza. De asemenea, participantii trebuie sa depuna un film de 30 sec care sa prezinte proiectul. Gasiti toate detaliile la inregistrarea pe .

Pentru mai multe informatii, contactati

Madalina Petrescu
Marketing & Design Manager  VELUX Romania ; 0268 402723 ; romania.marketing@velux.com

 

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.