Combina frigorifica Arctic No Frost AK3 - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Combina frigorifica Arctic No Frost AK3 - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Combina frigorifica Arctic No Frost AK3

Combina frigorifică Arctic No Frost AK366NFX are grijă să păstreze pentru tine alimentele proaspete, iar grija dezghețării periodice a combinei frigorifice e de domeniul trecutului, grație sistemului de răcire Eco Frost Free. Te vei bucura de prospețimea îndelungată a alimentelor din frigider cu ajutorul funcțiilor Eco Dual Balance și Eco Breeze. Prima prelungește automat timpul de conservare prin intermediul sistemului multiflow, iar a doua păstrează umiditatea la un nivel dublu față de sistemul tradițional No Frost, împiedicând amestecul mirosurilor și dezhidratarea alimentelor.

Noua combină frigorifică Arctic este dotată cu funcții care te ajută să economisești: funcția EcoFuzzy permite utilizarea economică a aparatului dacă ușile frigiderului rămân închise timp de 6 ore consecutiv, iar opțiunea Economie Energie dezactivează indicatoarele de pe display, păstrând normale toate celelalte condiții de funcționare ale combinei. Adițional, sistemul de iluminare Eco Led a fost special conceput pentru a degaja mai puțină caldură și mai multă lumină în interiorul aparatului, dar cu un consum energetic de 7 ori mai mic.

Funcţia Vacanță, special proiectată pentru vacanțele tale, asigură funcționarea economică a aparatului prin ajustarea temperaturii din răcitor la condițiile de neutilizare.

Pe lângă toate aceste avantaje, combina Arctic AK366NFX+ No Frost are și un design pe măsură, ce va conferi bucătăriei tale sclipirea de care avea nevoie pentru un aer modern și impunător. Ușile din inox și display-ul electronic, alături de accesoriile din interior vor conferi o eleganță aparte ambientului, astfel încât acest produs va fi o piesă de mobilier “must” pentru bucătăria ta.

 

Combina No Frost AK366NFX+

 

Funcții și Caracteristici:

Clasa energetică A+

Culoare: Inox Display electronic

Eco Frost Free

ECO Dual Balance

ECO Breeze

ECO LED

ECO Fresh: Păstrarea alimentelor care necesită o temperatura de stocare apropiată de 0°C

ECO Buzz: avertizare sonoră

ECO Fuzzy: utilizare economică

Funcția Vacanță

Funcția Economie Energie

Safety Glass – 3 rafturi interioare de sticlă ajustabile

Multi Frost Zone

Garnitură antibacteriană

Blocare display

Autonomie: 17 h

Capacitate congelare (kg/24h): 6

Uși reversibile

1 compresor

Consum: 347 kWh/an

Nivel zgomot: 43 dbA

Dimensiuni (HxLxA): 201 x 59,5 x 60 cm

 

Capacitate:

Volum Brut Total: 355 l

Volum Util Total: 321 l

Volum Util Frigider: 231 l

Volum Util Congelator: 90 l

 

Accesorii:

Răcitor:

4 rafturi pe ușă din care 1 cu capac

2 cutii legume și fructe

Suport sticle (inox)

Ventilator

Suport 10 ouă

Congelator:

Tăviță cuburi de gheață

Arctic_AK366NFX+_1 Arctic_AK366NFX+_2

Preț recomandat: 2.150 lei (incl. TVA & timbru verde)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *