Colectorul anticalcar detașabil de la Tefal prelungește viața aparatelor de calcat

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Depunerile de calcar în interiorul aparatului de călcat duc la o serie de neplăceri în timp care pot culmina cu aruncarea la coș a acestuia. Mai întâi ai impresia că aparatul nu mai eliberează aceeași cantitate de abur ca la început, apoi remarci pete albicioase sau ruginii pe haine și în cele din urmă fierul de călcat se strică și trebuie înlocuit.

Aparatele de călcat Tefal îți oferă un un aliat pe măsură : colectorul anticalcar de la Tefal, încorporat în aparatul de călcat – ce captează și reține în interior chiar si cele mai mici particule de calcar din apă, împiedicând eliberarea lor prin orificiile de abur, de unde apoi ajung pe țesături. Datorită curățenie astfel menținute, aburul va fi dispersat în continuare uniform, cu putere constantă, pe toată durata vieții fierului sau stației de călcat. Hainele vor fi perfect netezite, fără urme de calcar.

Datorită tehnologiei patentate de la Tefal, te poți bucura de o durată de viață mult mai lungă a fierului sau stației de călcat, care generează un jet de abur continuu și puternic pentru o netezire perfectă chiar și a celor mai pretențioase țesături.

Fier de calcat Tefal cu colector anticalcar
Statie de calcat Tefal cu colector anticalcar

Cum funcționează colectorul anticalcar detașabil de la Tefal

Colectorul anticalcar detașabil captează cu până la de 10 ori mai mult calcar comparativ cu soluțiile tradiționale –  la fiecare trei luni, în colector este reținută aproximativ o lingură de calcar.

Grație poziționării sale, lateral la stații sau în partea din spate la fiarele de călcat, colectorul poate fi detașat cu ușurință: scoți tija și arunci calcarul dintr-o singură mișcare. Rapid și eficient, menții performanțele ridicate ale aburului mai mult timp, iar aparatul tău de călcat funcționează ca la început.

Stațiile și fiarele de călcat Tefal cu colector anticalcar sunt ușor de recunoscut, prezentând butonul portocaliu specific în lateral sau în spate.

Scapă de problemele cauzate de depunerile de calcar!

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

2 comentarii la „Colectorul anticalcar detașabil de la Tefal prelungește viața aparatelor de calcat”

  • Buna ziua

   Sporulcasei.ro contine informatii pentru cei interesati de solutiile, ideile si inovatiile din domeniul casa si gradina. Nu este nimic “mascat”, este ceea ce ne-am asumat sa facem.
   Daca productorii/distribuitorii/pretatorii de servicii nu ar comunica, direct, sau prin intermediul nostru, dvs nu ati putea fi la curent cu ceea ce fac ei si ceea ce au de oferit.
   Referitor strict la acest articol: “substanta” lui este colectorul anticalcar, despre care, impreuna cu Tefal, am decis sa ne informam cititorii. Poate ca veti gasi si dvs utila aceasta informatie, daca veti decide sa inlocuiti fierul de calcat.

   Toate bune si multumim ca ne cititi!

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!