Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Magical Furniture, o colecţie magică de mobilier pentru copii

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Există ceva ce îl pasionează pe micuţul tău atât de mult încât să mănânce,  să doarmă şi-şi ocupe fiecare moment al zilei în compania personajului, sau făcând lucrul respectiv? E relativ simplu dacă obiectul obsesiei este o păpuşă. Dar ce te faci dacă este ceva mai greu de pus în practică: un zbor cu balonul sau un zbor e lună? Sau este încă un pic prea devreme pentru a-şi lua licenţă de pilot sau permisul de conducere?

Mobilier pentru copii cu o tentă magică

Desigur, îi poţi cumpăra toate jucăriile şi jocurile disponibile cu obiectul pasiunii sale – şi asta facem majoritatea. Mai avem şi opţiunea mobilierului special, minunat creat şi executat pentru a-l tenta pe copil şi a-l încânta pe părinte.

Rachetă, avion, balon cu aer cald, microbuz WV sau o scoică: toate sunt de fapt paturi confortabile pentru copii cu imaginaţie şi pasiune debordante. Paturile magice pot fi toate amplasate într-o cameră decorată în tematică respectivă, dar pot fi şi obiecte de sine stătătoare amplasate într-un décor classic sau modern.

Cel mai iubit microbuz din toate timpurile

Există numeroase exemplare convertite un rulote dotate cu tot dichisul, destule întâlniri ale iubitorilor de maşini vechi şi show-uri cu şi despre maşini la care este vedetă, pentru a recunoaşte instant un microbuz WV oricând şi în orice formă l-am vedea.

Fabricată în 2 variante, T1 cu parbrizul din 2 bucăţi şi T2, cu parbrizul dintr-o singură bucată (ultima fabrică a funcţionat în Brazilia pana în 2013) microbuzul WV, la fel ca şi celebra Beattle a prins la publicul larg  şi a fost folosit de toate categoriile sociale, i s-au dat porecle şi există colecţionari care nu ar renunţă la ea pentru nimic în lume.

Iat-o aici în varianta de mobilier pentru copii: extrerior din fibră de sticlă şi finisaje cromate, iar interiorul din furnir de palisandru, incluzând mai multe compartimente pentru depozitare, un pat, un televizor, un birou, un mini-bar şi o canapea.

mobilier-pentru-copii4 mobilier-pentru-copii6 mobilier-pentru-copii5

Racheta – pentru micul explorator spaţial

Poate fi prea mic pentru a înţelege importanţa primului pas pe lună, dar pe de altă parte, călătoriile spaţiale sunt la distanţă de un buton pe telecomandă: Miles în spaţiu este doar primul dintre desenele cu tema spaţială care îmi vin în minte. Dacă e îndrăgostit de subiect, iată un pat în formă de rachetă pentru copilul tău.

mobilier-pentru-copii2

Să zburăm!

Dacă zborul este pasiunea celui mic, ar trebui să afli despre ce fel de aparat de zbor este vorba, pentru că ai de ales între balon şi un avion din epoca pionierilor aviaţiei.

mobilier-pentru-copii3 mobilier-pentru-copii7

Pentru mica sirenă – mobilier pentru copii în formă de scoică

Din fribră de sticlă, scoica aceasta este perfect vopsită sidefat şi suficient de dichisită pentru a tenta orice mică sirenă.

mobilier-pentru-copii1

Sursa imagini: Interior Store.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.