Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Citadela Residence Cluj Napoca, prezent la MIPIM 2015

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Ansamblul rezidential Citadela Residence din Cluj-Napoca este unul dintre cele 2 mari proiecte romanesti selectate sa participe la cel mai important eveniment international al anului in domeniul imobiliarelor:  Le Marché International des Professionnels de L’immobilier (MIPIM). Manifestarea, aflata la cea de a 26-a editie va avea loc in perioada 10-13 martie 2015, in Franta la Palatul Festivalurilor de la Cannes.

Ansamblul Citadela este inconjurat de padurea Faget, se intinde pe o suprafata de aproximativ 6 hectare in partea sud-vestica a orasului Cluj-Napoca si este format din 10 blocuri de 3 nivele, a cate 12 apartamente fiecare.

“Citadela Residence este un cartier in care am incercat sa cream spatiul perfect pentru familiile care isi doresc liniste, aer curat si un mediu sanatos si sigur pentru cresterea copiilor. Ansamblul este ridicat in stilul arhitectural nordic, este perimetral inchis si securizat, sunt amenajate alei circulabile si spatii de joaca pentru cei mici. Atit proiectarea, cat si implementarea proiectului Citadela Residence au facut ca ansamblul nostru sa fie ales sa fie promovat in cadrul MPIM 2015 si cu mandrie vom povesti lumii intregi despre el in cadrul evenimentului din Franta“ declara Catalin Sima, CEO-ul ansamblului rezidential clujean.

Initiat in anul 2012, proiectul Citadela Residence cuprinde, pe langa ansamblul de 120 de apartamente, si un modul ce vizeaza construirea a 150 de case tip covor (case unite pe trei laturi, avand doar fatada libera si orientata spre curtea proprie), insiruite, duplex si triplex.

Ansamblul clujean Citadela este un proiect aparte dezvoltat de grupul de companii Alber Holding, concern care in ultimii doi ani a fost singurul reprezentat al Romaniei la targul de la Cannes.

„Prin participarea noastra la MIPIM, dincolo de oportunitatea de promovare a proiectului Citadela Residence, avem o ocazie unica de a deschide portile spre piata imobiliara romaneasca, de a avea acces la surse de capital din intreaga lume si de a ne pune la curent cu cele mai noi tehnologii si metode de lucru in domeniul Real Estate pentru a putea oferi in final clientilor nostri constructii moderne, sigure, confortabile si avantajoase” adauga Alexandru Bercea, Presedinte Alber Holding.

Alber Holding, activeaza de peste 10 de ani pe piata imobiliara din mai multe orase mari din Romania, precum Oradea, Bucuresti, Arad, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov depasind 3 000 de unitati locative construite si 200.000 mp de hale industriale dezvoltate si vandute in proportie de 80%.

Citadela1

Citadela5

Citadela4

Citadela3

Citadela2

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.