Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Cel mai mare eveniment de arhitectură, în această toamnă, la Cluj-Napoca

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Peste 350 de arhitecţi interesaţi să se dezvolte în domenii precum arhitectură, urbanism sau design, sunt aşteptaţi la cea de-a IV-a ediţie a evenimentului Architecture Conference&Expo, ce va avea loc în 6 octombrie 2016 la Cluj-Napoca, sub semnătura Libero Events.

Evenimentul desfăşurat sub tematica Renewing cities: Climatul urban pentru noile generații aduce în faţa participanţilor peste 15 speakeri internaţionali, naţionali şi locali, care vor dezbate aspecte legate de noile oraşe, precum impactul tehnologiei în arhitectură, transportul public, clădirile verzi, siguranța în arhitectură sau spațiile publice și rezidențiale.

Reprezentanții birourilor de arhitectură BDP și Gehl Architects, prezenți în România la Architecture  Conference&Expo

Printre speakerii care au confirmat prezența la eveniment se numără David Cash, preşedinte din anul 2012 la Building Design Partnership (BDP) din Londra şi Eveline Petcu, Project Manager la Gehl Architects din Danemarca.

David Cash are o experiență de peste 35 de ani în arhitectură, iar proiectele sale se axează pe retail, educație sau sănătate. Printre proiectele arhitectului se regăsesc Stația Piccadilly din Manchester, Parcul Alder Hey Health, Centrul de Inovație al Universității Strathclyde și Centrul Schonbuhl din Suedia. În anul 2014, biroul de arhitectură BDP a ocupat locul II în Top 100 Architecture Practices din UK, conform AJ100.

David-Cash-speaker-Architecture-2016
David Cash

Eveline Petcu este Project Manager în cadrul Gehl Architects, un lider global în designul urban, iar de curând a finalizat proiecte de dezvoltare ale unor cartiere din Aarhus, Danemarca, dar şi un plan principal pentru oraşul Red Deer din Alberta (Canada). De-a lungul carierei, Eveline a lucrat în proiecte arhitecturale din New York, Rotterdam sau Copenhaga, unde și-a dezvoltat capacitatea de a transmite prin arhitectură schimbările culturale, geografice și climatice.

Eveline-Petcu-Speaker-Architecture-2016
Eveline Petcu

Gala Premiilor Architecture Conference&Expo

Noutatea ediţiei din acest an o reprezintă Gala Premiilor Architecture Conference&Expo, unde activitatea şi proiectele importante realizate de-a lungul timpului de către numeroşi arhitecţi, asociaţii şi birouri de arhitectură, vor fi premiate. Înscrierile în cadrul expoziției de proiecte se vor realiza pe site-ul oficial al evenimentului.

Pe lângă prezentările şi sesiunile de dezbateri susţinute de speakerii acestei ediţii, participanţii vor avea oportunitatea de a interacţiona cu specialiștii din domeniile conexe în cadrul zonei expoziționale a evenimentului, dar și de a realiza un tur al locației.

Înscrierile la Architecture Conference&Expo

Înscrierile la Architecture Conference&Expo se realizează pe site-ul oficial al conferinţei, www.architectureconf.ro. La ediţia de anul trecut, printre speakerii prezenți s-au numărat Bas Ten Brinke (CEO, 70F), Charles Phu (Fondator, Office for Architectural Culture), Şerban Ţigănaş (Preşedinte Dico şi Ţigănaş) sau Caroline Fernolend (Director, Mihai Eminescu Trust).

Libero Events este agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

Companiile care susțin acest eveniment sunt:

Partener Principal: Alukoenigstahl

Parteneri: Roockwool, Ordinul Arhitecților din România, Knauf Insulation, Brikston, Symmetrica, Chic Ville, EuroGSM

Partener de comunicare: Sporulcasei.ro

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.