Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Ce nu ştiai despre spălatul pardoselilor

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Dintre toate activităţile casnice pe care trebuie să le faci, care e cea care îţi provoacă oarecare plăcere? Spălatul vaselor, călcatul rufelor sau igienizarea băii?

Noi spunem că există una care îmbină utilul cu plăcutul, dacă o înveseleşti puţin: spălatul pardoselilor. De ce? Iată câteva mici trucuri la care poate te-ai gândit, însă nu ai apucat să le pui în practică:

  • Poţi să dansezi în timp ce cureţi pardoseala. Pune-ţi melodiile preferate şi dă-ţi voie să te distrezi niţel!
  • Dacă nu îţi place să dansezi, nu uita că orice activitate fizică în casă presupune efort, deci poţi să te bucuri măcar la gândul că ai ars calorii. În plus, în funcţie de colţurile camerei unde te străduieşti să ajungi, soliciţi diferite grupe de muşchi, ştiai? Aşadar faci streching ca la sală.
  • Cum spuneam, ascultă muzica sau emisiunea preferată! În timp ce cureţi pardoseala nu faci mult zgomot, deci nu eşti perturbat de sunete puternice, iar acordurile preferate îţi vor îmbunătăţi starea de spirit.
  • Iar dacă vrei să adaugi un plus de jovialitate, ia-ţi nişte şosete vechi în picioare şi, după ce ai terminat de curăţat cu mopul, lustruieşte podeaua cu propriile-ţi tălpi. Schimbă coregrafia de fiecare dată!
  • Dacă implici şi un membru al familiei, timpul se împarte la doi şi ‚şmotrul’ devine mai plăcut.

Sfat: în cazul în care ai de curăţat o suprafaţă mare şi te simţi extenuat, ia-ţi câte pauze vrei – curăţenia nu e un maraton.

Evoluţia produselor de curăţenie

Ştiai că soluţiile de curăţare pardoseli, într-o variantă mai apropiată de cele pe care le folosim azi, au început să apară la mijlocul anilor 1900? Până spre începutul Evului Mediu curăţenia se făcea cu amestecuri de cenuşă, grăsimi animale/vegetale şi uleiuri. De-a lungul secolelor, săpunul a fost considerat un produs de lux, iar după anul 1800, când a început să fie produs, a devenit accesibil, iar utilizarea acestuia s-a răspândit.

Ce produse de curățenie îți propunem astăzi

Eşti în căutarea unor detergenţi de pardoseli care să îţi facă viaţa mai uşoară şi care să te ajute să economiseşti? Vrei să petreci mai puţin timp curăţând, igienizând, protejând şi impregnând casa cu arome plăcute? Iată un trio de nădejde şi decide care e preferatul tău, pentru oricare dintre detergenţii Asevi ajungând 3 dopuri de soluţie concentrată la o găleată de apă (în plus, nu lasă urme şi nu necesită clătire):

[one_third]asevi mio spalat pardoseli[/one_third][two_third_last]

  1. Ai pardoseala dintr-un material pretenţios? Atunci Asevi Mio te poate ajuta fiindcă este o soluţie concentrată de curăţat pentru pentru suprafeţe delicate. În plus, parfumul persistă o perioadă îndelungată.

[/two_third_last]

[one_third]asevi cian spalat pardoseli[/one_third][two_third_last]

  1. Asevi Cian este un produs concentrat şi super parfumat iar formula cu pH neutru garantează strălucire şi igienă perfectă pentru toate tipurile de pardoseli.

[/two_third_last] [one_third]asevi naranja spalat pardoseli[/one_third][two_third_last]

Iarna mâncăm multe citrice nu numai pentru gust şi sănătate, ci şi pentru că le adorăm mirosul. Vrei aceeaşi aromă şi în casa ta? Asevi Naranja curăţă orice tip de pardoseli, oferind prospeţime şi un parfum excepţional de portocală.

[/two_third_last]

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.