Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Ce faci când ai nevoie de reparații rapide la casă?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Pe termen lung, orice casă are nevoie de reamenajări, reparații capitale, înlocuiri și modernizări. Este în firea lucrurilor, chiar dacă te muți într-o locuință nouă. Controlul procesului de construcție sau inspectarea amănunțită a construcției gata cumpărate, o carte a construcției bine documentată și un buget bine planificat te vor ajuta să treci peste momentele de cumpănă cu calm și rezultate foarte bune. De mare ajutor sunt și menținerea la zi a reviziilor necesare la instalații și repararea promptă a oricăror mici stricăciuni apărute pe parcurs.

Dar ce te faci când problemele apar brusc, neprevăzute ?

Pus în fața unei situații dificile care necesită o rezolvare urgentă, primele lucruri la care trebui să te gândești sunt: o bugetare corectă și o sursă sigură și convenabilă de bani, dacă nu ai făcut economii sau asigurări pentru reparații capitale sau de urgență.

Pentru dimensionare și bugetarea corectă a problemei ai nevoie de un specialist bun. Un alt lucru esențial este să nu te grăbești și să nu alegi o persoană care se pricepe „la toate”.

Pentru bani, ai nevoie de o sursă de bani potrivită pentru ține. De pildă, pentru accesarea unui credit rapid, poți apela la Ferratum Money.

Iată o listă de situații critice în fața cărora trebuie să te mobilizezi și să vii cu un plan bun, rapid și bine bugetat.

1. Inundații

Dacă locuiești într-un bloc trebuie să acorzi mare atenție instalației de apă : trebuie întreținută constant și reparate prompt orice defecțiuni, fie că este vorba despre sursele de apă, fie despre scurgeri. Viteza în execuție, colaborarea și înțelegerea bună cu vecinii sunt esențiale în aceste cazuri, pentru că problemele cu instalațiile de apă îi pot afecta și pe ei.

Inundațiile provocate de precipitațiile abundente din ultimii ani sunt o altă sursă majoră de pierderi pentru gospodării.

2.Incendii

Sunt unele dintre cele mai devastatoare accidente care se pot întâmpla, de aceea prima regulă este prevenirea: instruirea tuturor din casă în privința surselor de pornire a unui incendiu, inclusiv a copiilor. Tot aici se încadrează și întreținerea instalațiilor și montarea detectoarelor de gaz.

3.Cutremure

Sunt destul de dese (unul pe zi în primele 6 luni ale anului 2018, conform statisticilor IGSU) și nu afectează tot teritoriul țării la fel, dar poate fi o sursă de stricăciuni în casă, dacă magnitudinea este mare.

4.Furturi

Din păcate factorul uman este și el unul important în această listă a devalorizării unei case, iar furturile sunt destul de numeroase, conform statisticilor autorităților. Asigurați-vă casa, așadar, fizic și financiar, pentru a plăti cât mai puțin sau deloc, tribut hoților.

O soluție de finanțare rapidă

Dacă ai nevoie să înlocuiești ceva repede în casă, o soluție de creditare rapidă (chiar și fără costuri suplimentare la rambursare, cum este în cazul primului credit de la Ferratum) poate să te ajute foarte mult.

Dacă vreodată ești în fata unei situații care nu suferă amânare, poți solicita ajutor la Ferratum Money pentru un împrumut rapid .

Tu te-ai lovit de vreo situație în care ai nevoie urgentă de bani pentru a repara sau înlocui ceva din casă ?

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.