Căsuță de lemn de 28 mp, perfectă pentru grădină sau pentru închiriere

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Dacă plănuiești un concediu în Australia, ia în calcul pentru cazare și această inedită și spectaculoasă căsuță de lemn de 28 mp, cu vedere spre peisajul tipic australian. Dacă vrei să afli cum este construită și ce structură are, continuă să citești. Este un proiect interesant atât pentru o căsuță de grădină, cat și pentru o mică proprietate bună de închiriat.

Arhaică și modernă în același timp, căsuța valorifică la maxim poziția

Pentru valoarea unei case, locația este foarte importantă. În acest caz locația este izolată, iar proprietatea este concepută astfel încât să valorifice tot ce are zona mai bun de oferit: liniște, intimitate și priveliști – toate căutate de un anume tip de călător.

Formă tradițională, materiale locale

Forma căsuței este inspirată de un cort și este susținută de structura de lemn în formă de A, din lemn de esență locală. Lemnul domină de altfel întreaga structură și amenajare, amintind de arhitectura simplă a vechilor clădiri agricole din zonă.

Suprafața locuibilă este de doar 28 mp, dar amenajarea interioară este minimalista și confortabilă , astfel încât suprafața relativ mică nu este o problemă, ci un atu.

Open space adaptabil

Structura interioară este formată dintr-o baie mică, doar dus și WC, iar restul spațiului, complet deschis, găzduiește zona de living, dormitorul și depozitările. Ar putea găzdui la fel de bine și o mică chicineta, precum și un loc de luat masa.

Suprafața de zi se extinde generos și în afara camerei, sub forma unei terase adăpostite sub acoperișul din tabla ondulată în 2 ape.

Pentru a oferi lumină naturală interiorului, amplul acoperiș în 2 ape este mai scurt în zona livingului, luminat prin pereții de sticlă pe 3 laturi.

Design: Anthony Hunt Design si Luke Stanley Architects
Proprietari: David & Emelia Ferguson de la Kimo Estate
Anul finalizării: 2017
Suprafață: 28 mp
Localizare: Gundagai, Australia

Planurile clădirii

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

Magazin: Sisteme de irigatii

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!