CasaBella antimucegai, noua vopsea lavabilă pentru spații predispuse la igrasie și mucegai de la Policolor - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină CasaBella antimucegai, noua vopsea lavabilă pentru spații predispuse la igrasie și mucegai de la Policolor - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

CasaBella antimucegai, noua vopsea lavabilă pentru spații predispuse la igrasie și mucegai de la Policolor

CasaBella antimucegai

Policolor lansează CasaBella antimucegai pentru interior – cel mai nou produs din gama CasaBella.  Aceasta este recomandată în special pentru spațiile cu umiditate ridicată – băi, bucătării, subsoluri, demisoluri, spălătorii – predispuse la apariția igrasiei.

CasaBella antimucegai acționează eficient și previne apariția mucegaiului cauzat de igrasie.

Igrasia este unul dintre cele mai dăunătoare fenomene care pot apărea în locuințele noastre. Factorul principal pentru formarea acesteia este umiditatea. Netratată corespunzător, igrasia dă naștere mucegaiului, extrem de periculos pentru sănătate.

În aceste situații, singura soluție este îndepărtarea imediată a cauzei igrasiei și distrugerea mucegaiul apărut în urma ei. Vopseaua lavabilă de interior CasaBella antimucegai, în combinație cu Polisept soluţie şi Polisept amorsă antimucegai oferă o protecţie eficientă şi de durată împotriva mucegaiului fungilor.
Vopseaua lavabilă de interior CasaBella antimucegai este avizată de Comisia Naţională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătăţii, activitatea sa biocidă fiind evaluată pozitiv de Institutul Cantacuzino.

Noua vopsea se aplică ușor și rapid, are o putere mare de acoperire, de 13-15 m²/litru/un strat și este foarte rezistentă la murdărire. Este disponibilă în ambalaje de 2,5l, 4l si 8,5l în varianta alb intens, însă poate fi nuanțată cu Policolor sistem de colorare, în culori pastel, calde sau cu CasaBella coloranți.

Vopseaua CasaBella antimucegai este distribuită la nivel național în reţeaua proprie de magazine Policolor și în alte 1.000 de magazine, inclusiv la retailerii de bricolaj.

Gama CasaBella include: vopseaua lavabilă de interior, vopseaua lavabilă de exterior, amorsa de perete, emailuri și lacuri.

CasaBella_antimucegai3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeşte şi:

Alege cu grijă firma de transport mobilă

O firmă de mutări sau de transport mobilă trebuie aleasă cu grijă, pentru a reduce …