Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Casa din vis devine realitate pentru 18 copii din SOS Satul Copiilor Bucuresti

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

IKEA Romania si SOS Satele Copiilor au incheiat proiectul „Impreuna pentru casele familiale din SOS Satul Copiilor Bucuresti”, in cadrul caruia 3 case familiale au fost mobilate cu toate cele necesare. Pentru finalizarea celor 3 case, compania a donat produse de mobilier si decoratiuni in valoare de 270.000 lei. 18 copii din SOS Satul Copiilor Bucuresti locuiesc acum in case mai vesele si colorate, amenajate cu mobila IKEA potrivita personalitatii si nevoilor specifice varstei lor.

Echipa magazinului IKEA a planificat si a mobilat 9 dormitoare pentru copii si 3 pentru mame, 3 bai pentru copii si 3 pentru mame, 3 living-uri, 3 bucatarii si holurile. Copiii se vor bucura de paturi mai confortabile, birouri complete cu toate accesoriile necesare pentru teme si spatii de depozitare incapatoare. In dezvoltarea proiectului au fost implicati 70 de angajati din mai multe departamente ale magazinului IKEA, care au lucrat voluntar pentru finalizarea celor 3 case.

IKEA1

IKEA_Dormitor2

IKEA_Dormitor1

„Proiectul de mobilare a caselor din SOS Satul Copiilor Bucuresti a fost pentru noi o ocazie prin care sa le oferim copiilor casa la care au visat. Ne-am propus sa le asiguram spatii care sa ii inspire, sa le dezvolte creativitatea si sa le ofere sentimentul de securitate, atat de necesar acasa. Familiile SOS au fost implicate inca de la inceputul proiectului, astfel incat sa le putem oferi solutii de amenajare adaptate dorintelor si nevoilor lor. Cei 70 de colegi s-au implicat total in acest proiect frumos, cu mult entuziasm si drag pentru copii. Ne bucuram ca, alaturi de SOS Satele Copiilor Romania, am reusit sa transformam in realitate visurile copiilor care vor locui in aceste case”, declara Raluca Buzea, PR Responsible IKEA Romania.

IKEA_living

La proiectul „Impreuna pentru casele familiale din SOS Satul Copiilor Bucuresti” au contribuit si clientii IKEA Romania, care au scanat, in luna aprilie a acestui an, 25.352 de carduri IKEA FAMILY. Fiecare scanare de card s-a transformat intr-un leu donat de IKEA Romania pentru acest proiect, suplimentat apoi cu suma necesara pentru a finaliza cele 3 case.

IKEA_Bucatarie

IKEA_Baie

Viziunea IKEA : Sa cream o viata de zi cu zi mai buna pentru cat mai multi oameni.  Magazinul IKEA din Romania a fost deschis pe 21.03.2007 si este al 253-lea deschis de companie in a 35-a ţara.

Misiunea SOS Satele Copiilor Romania incepe atunci cand un copil a pierdut dragostea si securitatea familiei sale biologice.  Ingrijirea pe care organizaţia o ofera copiilor are ca model Familia SOS. O familie SOS este alcatuita din Mama SOS si un numar de 6-7 copii. Mama SOS locuieste impreuna cu copiii, ca intr-o familie obisnuita, in cadrul Satului SOS. Detalii despre cele 12 case familiale din Satul SOS Bucuresti aici.

 

 

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.