Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Campania Jucariilor de Plus pentru educatie a strans 10,1 milioane de euro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Anul acesta, intre 9 noiembrie 2014 – 3 ianuarie 2015, Bufnita KATTUGGLA, broscuta TOSIG, iepurele PIPHARE, soricelul HASSELMUS si LILLGAMMAL si fetita cu scufita au strans 10.1 milioane de euro care vor fi donati de IKEA catre UNICEF si Salvati Copiii, pentru proiecte de educatie care se vor desfasura in 18 tari.

Cele peste 49.453 de jucarii de plus si carti de povesti cumparate din Magazinul IKEA din Bucuresti sunt parte a acestei povesti, iar sumele obtinute (cate 1 euro / obiect) se vor transforma in visuri implinite pentru copiii vulnerabili.

Cu ajutorul donatiei de anul acesta, Salvati Copiii va sprijini educatia pentru copiii din grupurile marginalizate din Asia si Europa de Est. Fondurile donate catre UNICEF vor fi folosite pentru pentru initiativa „Scoli pentru Africa” in opt tari si pentru initiativa „Scoli pentru Asia” in China.

De la inceputul campaniei, in 2003, IKEA Foundation a donat 77 de milioane de euro care au contribuit la imbunatatirea oportunitatilor de educatie pentru mai mult de 11 milioane de copii din 46 de tari. Proiectele finantate au ca scop formarea profesorilor, imbunatatirea sistemelor de protectie a copilului, furnizarea de materiale didactice si cresterea ratei de scolarizare in cele mai sarace comunitati din lume.

„Colaborarea dintre Salvati Copiii Romania si IKEA Foundation le-a oferit copiilor vulnerabili din diferite zone ale tarii posibilitatea de a avea un viitor mai bun prin programul Sanse egale pentru toti copiii intr-o societate fara discriminare, inceput in 2012. Le multumim clientilor si angajatilor IKEA pentru implicarea din fiecare an in Campania Jucariilor de Plus. Vom continua programele de suport si consiliere psihologica pentru cresterea echilibrului emotional al copiilor vulnerabili si programele pentru o mai buna adaptare scolara si sociala”, declara Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv al Salvati Copiii Romania.

IKEA_jucarii_plus

[divider]

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.