Seturi mobilier baie

Seturi mobilier baie

Seturi mobilier baie
Alege categoria:
  

Accesorii

Baza scaun

Blat

Cadru

Capacitate maximă

Culoare produs

Densitate

Design

Diametru banda picurare

Dimensiune

Dimensiuni comodă

Dimensiuni folie

Dimensiuni somiera

Distanta picuratori

Economii energie apa

Finisaj baterie

Folie perforata

Formă masă

Greutate sustinuta

Grosime

Grosime banda picurare

Grosime folie

Imprimeu

Inaltime maxima taiere

Inaltime minima taiere

Irigatii

Latime taiere

Locatie baterie

Lungime taiere cm

Material

Material baterie

Material carcasa

Material cuier

Material front

Material sasiu

Montaj baterie

Nr agatatori

Nr roti

Orificii montaj baterie

Putere motor produs

Reglaj multiblock

Reglaje scaun

Saltea inclusă

Suport lombar

Suprafata acoperita

Suprafata lucru

Suprapozabil

Tapiterie

Tip alimentare

Tip birou

Tip comodă

Tip cuier

Tip gazon

Tip masă

Tip motor

Tip pipa

Tip produs

Tip scaun

Brand

Forma

Lungime

Lățime

Înălțime

Diametru

Iluminare

Montaj

Garanție

Tip închidere

Volum

Capacitate de filtrare

Lungime maxima

Lungime minima

Umplutura

Zona

Toate produsele din categoria Seturi mobilier baie

Afișez toate cele 35 de rezultate

LIVRaRE PRIN CURIER
ORIUNDE ÎN ȚARĂ

DREPT DE RETUR ÎN
14 zile

SUPORT TELEFONIC
L-V: 09:00 - 17:00

PLATĂ SECURIZATĂ
Date în siguranță

Posibilitate de
plata in rate

Abonează-te la newsletter!

Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte!  

Îți respectăm confidențialitatea. Datele tale vor fi folosite exclusiv pentru a-ți trimite ofertele sporulcasei.ro. Te poți dezabona oricând.

Seturi mobilier baie pentru a depozita toate micile obiecte de toaleta si recipientele pentru curatenie, in timp ce camera de baie este perfect asortata.

Descoperă setul perfect de mobilier baie: lavoar cu mască încorporată, dulăpioare-mască pentru lavoar, oglinzi baie, oglinzi cu dulăpior sau dulăpioare simple suspendate.

Setul perfect de mobilier baie  este aici pentru tine

Fie că rezolvă problema spațiului prea mic din baie, fie că te ajută să scapi de zecile de obiecte mici de toaletă răspândite peste tot, un mobilier baie de calitate te ajută să ții spațiul băii curat și bine organizat. Stilurile pot să difere de la tradițional până la modern, dar spațiile din spatele ușilor cu stil sunt cele care salvează timp și spatiu!

Shoppingul online te ajută să începi să proiectezi baia visată încă de acasă. Studiază și ofertele noastre de mobilier baie.

Vrei să obții o baie comodă, cu spații perfect optimizate, depozitări discrete și o imagine clasică? Începe de aici: lavoare cu mască, oglinzi simple și cu deulapior, seturi de oglindă cu lavoar și mască lavoar.

Lavoare cu mască încorporată

Lavoarul cu mască încorporată combină lavoarul cu spațiul de depozitare de dedesubt, păstrând un stil unitar și o imagine bine gândită. Concepute să fie folosite doar împreună, lavoarul cu mască încorporată are avantajul unei imagini unitare, fară problemele de îmbinări nereușite pe care le creează adăugarea ulterioară a unei măști.

Masca lavoarului este un element pe care îl recomandă adesea și designerii de interior, ca fiind cel mai logic și la îndemână pentru depozitări diverse și implicit păstrarea ordinii în baie.

Ansamblul lavoar cu mască poate fi montat pe perete – caz în care curățarea pardoselii este mult mai simplă și elegantă, sau cu montaj pe pardoseală, caz în care va trebui să îl ocolești la fiecare sesiune de curățenie.

Ca și depozitări, poate adăposti practic orice, de la mărunțișuri de toaletă în sertare, până la zecile de recipiente cu substanțe de curățare și detergenți, în spatele ușilor.

Poți alege lățimi diferite, în funcție de spațiul de care dispui.

Oglinzi și oglinzi cu dulăpior

Oglinda de la baie răspunde zilnic la întrebarea “Cine este cea mai frumoasă persoană din țară”, dar poate răspunde și la întrebarea cine este cea mai practică persoană din țară, dacă îți alegi una cu dulăpior și poliță.

Perfectă pentru a reflecta lumina și a mări vizual spațiul, oglinda, dacă are spațiu de depozitare în spate, este o veritabilă cutie a Pendorei cu zeci de chestii mici de la bețișoare de urechi, până la medicamente, cosmetice, tubul cel nou de pastă de dinți, și câte altele își vor mai găsi acolo un spațiu de odihnă.

Dacă grosimea te deranjează, afla că un astfel de dulăpior-oglindă nu are mai mult  de 15-20 cm adâncime, cu totul.

Mai mult, există și varinte cu corpuri de iluminta LED încorporate astfel încât ai asigurată lumina de cea mai bună calitate în timp ce îți faci toaleta.

Așadar, în loc de o oglindă simplă la baie, alege una cu poliță sau cu dulap încorporat, plus corp de iluminat pentru o reflexive de calitate și depozitări elegante.

Seturi mobilier baie

Depozitările inteligente din baie pun rapid sub control zecile de mici lucrușoare răspândite peste tot: perii de păr, săpunuri, detergenți, geluri de duș, seturi de machiaj, aparate de ras, etc (da o fugă în baie acum și vezi cât de multe ai!). Toate sunt mici, din toate curge câte ceva (scuze!), ai nevoie de toate și per ansamblu e cam greu să le ții sub control.

Pentru asta s-a inventat mobilierul de baie si cel mai bine le ține pe toate un set de baie. Nu numai că depozitează uimitor de multe lucruri, dar este și asortat și arată unitar și elegant.

Sigur, poți comanda un set pentru baie odată cu restul mobilei din casă, dar poți la fel de bine să îl cumperi gata construit, pentru o împrospătare și o reorganizare rapidă a băii.

Toate seturile noastre sunt din PAL și MDF rezistente la umiditate și tot ce trebuie să faci este să te decizi asupra modelului și să măsori cu mare grijă spațiul disponibil din baie. Fiecare set și obiect de mobilier baie pe care îl vindem are afișate dimensiunile, iar pentru cazul în care aveți nelămuriri, ne putem auzi la telefon.

X