Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Box it, serviciu de depozitare care funcţionează ca o extensie a spaţiului tău

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Primul serviciu de tip storage box din România, denumit Box it, a fost lansat la Bucureşti, pentru bucureştenii care simt nevoia de mai mult spaţiu în casă.

Conceptul storage box service presupune depozitarea lucrurilor personale de care nu ai nevoie tot timpul anului, cum sunt decoraţiunile de Crăciun, echipamentul de mers pe munte sau hainele groase de iarnă, în cutii livrate de către companie, care apoi le preia şi le depozitează într-un spaţiu dedicat în centrul Bucureştiului.

Ce încape în cutia Box it?

De exemplu: 17 paltoane foarte groase de iarnă sau 32 de pulovere sau 78 tricouri şi bluze sau multe decoraţiuni de Crăciun. Greutatea maximă a cutiei este de 15 kg.
Cum funcţionează?

Completezi formularul de pe site , apoi îţi sunt livrate cutiile Box it, tu impechetezi şi depozitezi în ele tot ce nu îţi trebuie, iar firma le ridică de la tine şi ţi le aduce înapoi când ai nevoie de ele din nou.

Economiseşti timp, pentru că nu vei mai fi nevoit să te deplasezi personal către un spaţiu clasic de depozitare.

Programul de lucru

Întrucât majoritatea persoanelor sunt plecate în cursul zilei de acasă, fondatorii (Miruna Popa-Nemoiu şi George Cârlan) au decis să livreze şi să ridice cutii în intervalul 18:00 – 22:00, de luni până vineri, şi între 10:00 şi 15:00, în week-end.

Tarife

În ceea ce priveşte preţurile de depozitare, Box it are, în prezent, două planuri tarifare – 15 lei/cutie/lună, pentru o perioadă contractată de minim patru luni şi 25 lei/cutie/lună – fără minim de depozitare.

Depozitul

Depozitul Box it este amplasat în zonă ultracentrală şi are o capacitate de circa 180 de cutii. Acesta este ferit de praf şi de apă, şi este protejat de factori de risc de incendiu. Totodată, temperatura în cadrul acestuia este constantă, pentru a asigura un climat adecvat bunurilor păstrate în cutiile de depozitare.

Noutatea conceptului promovat de Box it stă în simplitatea procesului de depozitare, precum şi în flexibilitatea pe care o oferă clientului.

“Ideea înfiinţării acestui business a venit natural, ca o conştientizare a propriilor necesităţi. Nevoia de mai mult spaţiu într-o casă a devenit o problemă reală pentru toată lumea, astfel încât un serviciu de depozitare apoape customizat, gândit că o extensie a spaţiului nostru personal, să fie mai mult decât binevenit”, a arătat Miruna Popa-Nemoiu, unul dintre cei 2 fondatori ai companiei.

box_it1

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.