Te preocupa ecologia si iti doresti o casa prietenoasa cu mediul? Alege o casa modulara din lemn!
0 comentarii
casa modulara din lemn

Nivelul de poluare a mediului a atins un prag critic in ultimii ani, acesta fiind un semnal de alarma tras in primul rand de ecologisti, dar si de conducatorii care sunt dispusi sa adopte politici pentru reciclare si protejarea eficienta a mediului inconjurator.

Nivelul de poluare a mediului a atins un prag critic in ultimii ani, acesta fiind un semnal de alarma tras in primul rand de ecologisti, dar si de conducatorii care sunt dispusi sa adopte politici pentru reciclare si protejarea eficienta a mediului inconjurator.

Desi unii oameni ignora aceste informatii sau nu le acorda credit, multi sunt dispusi sa isi schimbe obiceiurile pentru a contribui activ la protejarea mediului si salvarea planetei. Pentru acest lucru, unii cauta solutii de incalzire a locuintei care sa polueze cat mai putin, altii aleg sa foloseasca masinile electrice pentru transport, iar o alta categorie de oameni se gandeste sa isi construiasca o casa care sa fie prietenoasa cu mediul. O solutie pentru acestia din urma poate fi reprezentata de casele modulare din lemn.

De ce sunt considerate ecologice casele modulare din lemn?

Cu toate ca pentru a obtine materia prima necesara pentru construirea unei case modulare din lemn este nevoie sa se taie copaci, acestia reprezinta o resursa regenerabila, motiv pentru care poate fi considerata si un material ecologic. In plus, procesul de construire si celelalte materiale folosite la constructie nu sunt nici ele periculoase pentru mediu, fiind astfel o solutie ecologica pentru cei care isi doresc sa duca o viata care sa afecteze cat mai putin mediul inconjurator.

Vezi Produsele recomandate

Modul de obtinere a componentelor necesare pentru construirea unei astfel de case este si el unul simplu si sigur pentru mediu, casele modulare fiind construite din componente prefabricate intr-o unitate de productie. Acestea sunt transportate si asamblate pe terenul viitoarei case, facand ca timpul necesar pentru finalizarea unei asemenea constructii sa fie redus considerabil.

Cat de rezistente sunt casele modulare din lemn?

Una dintre temerile pe care le pot avea oamenii, cu privire la casele modulare din lemn, este legata de rezistenta si gradul de siguranta oferite de acestea. Pentru realizarea componentelor unei case modulare se folosesc softuri si tehnologii moderne si performante, precum si materiale de calitate. Acestea permit realizarea unei constructii care sa aiba o rezistenta ridicata la vant puternic, caderi mari de zapada si chiar cutremure, in special in ceea ce priveste casele din lemn, deoarece lemnul este un material elastic si absoarbe socurile si vibratiile produse.

In plus, o casa modulara din lemn se bucura si de alte avantaje, cum ar fi o eficienta energetica si termica ridicata, ca urmare a capacitatii ridicate a lemnului de a izola termic si de a mentine temperatura pentru un timp indelungat.

Prin urmare, o investitie intr-o casa modulara din lemn nu numai ca este, in general, mai mica decat intr-o casa traditionala, dar contribuie si la realizarea unor economii in ceea ce priveste cheltuielile cu incalzirea locuintei.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre casele modulare din lemn si sa descoperi cateva modele foarte interesante, le poti gasi pe www.sudrezidential.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X