STIHL: un nou aspirator profesional pentru suprafețe umede/uscate
0 comentarii

SE 133 este cel mai puternic aspirator profesional  de la STIHL și a fost lansat în România concomitent cu piețele internaționale. Prin acest utilaj STIHL accesează piața de utilaje de cleaning profesionale, având în vedere capacitățile tehnice cu care a fost dotat noul aspirator.

Potrivit pentru profesioniştii din amenajări, ateliere de lucru şi spălătoriile auto

Filtrele și puterea de absorbție îl recomandă pentru zona de amenajări și construcții, ateliere de lucru sau spălătorii auto. Însă, în același timp, SE 133 este potrivit și pentru utilizatorii casnici extrem de pretențioși cu echipamentele de curațat, având în vedere capacitatea uriașă de absorbție a aerului (4500 l/min), dar și capacitatea rezervorului, de 42 l.
Pentru comparație, un simplu aspirator de uz casnic, are o capacitate de înmagazinare cuprinsă între 1 și 5 l, iar pentru modelele de tip umed-uscat, volumul mediu de înmagazinare poate crește până la 15 l.

Ce este clasa M de aspirare?

Aspiratorul STIHL SE 133 se înscrie în clasa M de aspirare al prafului. Acest standard presupune un nivel de aspirare al particulelor de praf extrem de fine. Pentru clasa de praf M, filtrele au factor maxim de transmisie, ceea ce înseamnă o eficiență de 99,9%, la care se adaugă un strat de acoperire pentru particulele nanometrice. De asemenea, standardul presupune măsurarea vitezei aerului în procesul de sucțiune. La scăderea de sub 20m/s, unitatea transmite un semnal sonor repetitiv și un semnal luminos.

Cel mai puternic aspirator Stihl

SE 133 este cel mai puternic aspirator STIHL. Înainte de acest model, producătorul german a mai dezvoltat două variante mai mici SE 62 și SE 122, ambele dedicate tot curățării suprafețelor umede/uscate. Spre deosebire de modelele anterioare, noul SE 133 este dotat cu un sistem de curățare automată a filtrului de particule. În plus, pentru cei din zona construcțiilor, aspiratorul are posibilitatea să se conecteze printr-un adaptor la o sculă electrică (ex. un flex electric).

Gama de cleaning STIHL mai cuprinde 13 spălătoare cu presiune, din care mai mult de jumătate sunt dedicate sectorului profesional. Pe lângă aspiratoare și spălătoare cu presiune, STIHL a dezvoltat și un utilaj atipic de curățare pentru curți și drumuri, este vorba de sistemul de măturat automat KG 550, STIHL multiclean.

Produsul se găseşte în reţeaua de distribuitori autorizaţi Stihl.

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X