Rigole duș cu garanție 10 ani, discrete și eficiente. Montaj în pardoseală sau în perete, create pentru cabine de duș cu flow unitar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Dacă vrei să te convingi repede cât de discret poate fi designul unei băi dotate cu rigole duș cu montaj în pardoseală sau în perete, scroll down pe toate imaginile din acest articol. Revii la detalii și link-uri mai târziu.

Mai jos vezi o imagine de ambient cu o rigola de duș cu montaj pe perete. Cabina de duș are design unitar, iar scurgerea se pierde în decorul peretelui, pentru că este 100% placabilă cu faianță.

Rigole pentru cabine de duș cu flow unitar

Am listat de curând în magazin aceste rigole de duș cu montaj în pardoseală și în perete de la Deante și credem că sunt soluția perfectă pentru cabinele de duș walk-in în care se dorește un flow unitar.

Sunt construite din oțel inoxidabil, au o garanție 10 ani și arată excelent indiferent dacă la vedere este partea de inox, ori partea placabilă.

Sau ar trebui mai degrabă să spunem că nu se văd sau abia se văd, pentru că rigolele Deante există în variante extrem de discrete.

Mai jos vedeți o rigolă duș cu montaj în pardoseală foarte îngustă și elegantă, cu lățimea fantei de scurgere de numai 24 mm! Cu toate acestea debitul scurgerii este de 40 l / min. Produsul este disponibil în 3 variante de lungime: 70 cm, 80 cm și 90 cm. 

Rigola dus ingusta, cu montaj in pardoseala

Montaj discret, scurgere eficientă

Pe lângă varianta ultrasubțire de mai sus, mai există varianta de rigolă duș reversibilă, care se poate placa cu gresie sau faianță pe o parte. Aceasta vine atât în varianta cu montaj pe perete, cât și în varianta de montaj pe pardoseală. Prin placarea cu gresie, respectiv faianță, rigola va deveni una cu suprafața vecină, abia perceptibilă vizual.

Pentru cei cărora le place designul industrial, există și varianta cu montaj în perete, placată deja cu inox – imaginea de mai jos.

În ceea ce privește debitul sifonului, acesta variază între 40 l / min și 54 l/ min, în funcție de model – fiecare produs are trecut acest amănunt la detaliile tehnice.

rigola dus cu montaj in perete, placare otel

Rigolele Deante sunt disponibile pe mai multe dimensiuni, astfel:

Rigolele Deante vin împreună cu toate accesoriile necesare montajului și racordării la rețeaua de canalizare, precum și cu piciorușe pentru ajustarea înălțimii de montaj și covoraș hidroizolant.

Rigola dus reversibila, placabila cu gresie

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.