Riflajul decorativ – 5 motive pentru care să îl ai în vedere
0 comentarii
Riflajul decorativ - 5 motive pentru care să îl ai în vedere

Ești la capitolul amenajarea locuinței și ai nevoie de puțină inspirație pentru alegerea unei piese care să dea un aer modern fără prea mult efort? Riflajul decorativ este răspunsul pe care îl căutai pentru proiectul tău. Investiția este mică în comparație cu alte tipuri de finisaje estetice, iar rezultatul final îți va întrece așteptările.

Încă nu ești 100% convins că aceasta este piesa care poate să îți completeze armonios decorul căminului ori al business-ului? Citește în continuare 5 motive care te vor convinge că este cea mai bună decizie pe care o poți lua.

  1. Riflajul decorativ alungă monotonia din amenajare

Dacă îți faci griji că spațiul tău nu va transmite nimic special față de alte interioare, află că riflajul decorativ este elementul care va face diferența. Deși nu ocupă mult loc într-o încăpere, ci doar accentuează o zonă mică, va fi piesa de atracție pentru oricine va veni în vizită. De altfel, nici nu este recomandat să încarci pereții cu riflaje din PVC, MDF ori lemn fiindcă echilibrul vizual va fi afectat.

  1. Panourile decorative oferă farmec oricărui spațiu

Dacă ai terminat recent amenajarea, dar simți că lipsește ceva din decor, amplasarea unor panouri decorative ar putea fi soluția de care ai nevoie. Sunt ușor de montat și asigură o atmosferă aparte fără prea mult efort ori deranj.

  1. Riflajele decorative asigură o doză de intimitate

Spațiile open space sunt generoase, însă nu îți asigură doza de confort și intimitate de care ai nevoie. Cu ajutorul riflajelor decorative, fie că sunt din PVC, MDF ori lemn, te poți bucura de aceste caracteristici esențiale ale unui cămin. Spre exemplu, poți să amplasezi riflaje decorative într-un studio ori într-un living la comun cu bucătăria. Astfel poți separa vizual zona de dormit de cea de gătit ori TV. Vei obține intimitatea de care ai nevoie, dar fără ca lumina ori zgomotul dintr-o încăpere să fie întrerupte.

  1. Riflajul decorativ oferă un aer modern oricărui spațiu

Indiferent că vrei să îl folosești în living, dormitor, hol, baie ori bucătărie, riflajul decorativ te va ajuta să obții exact efectul pe care ți-l dorești. Un aer modern, chic și original – pe scurt: toate dorințele tale de amenajare vor fi îndeplinite cu ajutorul unui singur element de decor.

De la rustic până la modern, riflajele pot fi integrate armonios în orice stil de amenajare fiindcă sunt extrem de versatile. Sunt disponibile pe piață într-o diversitate de nuanțe, dimensiuni și texturi, astfel încât doritorii să găsească cu ușurință modelul perfect pentru casa lor.

  1. Panourile decorative nu necesită o investiție costisitoare

Se întâmplă de multe ori ca finisajele și alte elemente de decor să coste mai mult decât ți-ai planificat inițial să cheltuiești, ceea ce îți poate da peste cap bugetul. În multe cazuri sunt amânate lucrările ori se renunță complet la idei, ceea ce poate da naștere unor frustrări. Aceste lucruri nu se vor întâmpla niciodată dacă te hotărăști să folosești panouri decorative în proiectul de amenajare. Aceste piese sunt prietenoase cu buzunarul tău, așa că le poți lua în considerare oricând.

În concluzie, riflajele decorative sunt o alegere inspirată pentru amenajarea locuinței ori a sediului office, așa că nu ar trebui să stai prea mult pe gânduri, ci să pui curând în practică ideile.

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.