Renovarea băii fără dureri de cap
0 comentarii
Renovarea băii fără dureri de cap

Pot interveni o mulţime de probleme spinoase în momentul în care te apuci să renovezi baia din apartamentul tău. Odată ce ai luat această hotărâre parcă toată energia, tot timpul şi clar, tot bugetul se canalizează în această direcţie. Şi, bineînţeles, începe iureşul ideilor: baie albă, baie neagră, cadă, duş sau amândouă, gresie mică, faianţă mare… şi lista poate continua. Este un adevărat consum de timp, energie şi bani!

Dacă pentru renovarea unei încăperi obişnuite (living, dormitor, etc.) alegi sau combini de exemplu, culoarea pereţilor şi mobilierul şi chiar mai poţi modifica locul şi poziţia în care sunt aşezate acestea (corpurile de mobilier, de exemplu), în cazul renovării băii, lucrurile sunt mai complexe.

Renovarea unei băi armonioase şi funcţionale nu e deloc floare la ureche

Aceasta, pentru că spaţiul trebuie să arate şi să se prezinte ca un tot unitar: faianţa să fie potrivită peretelui (ca mărime, formă, grosime, greutate), gresia să fie frumoasă dar şi practică (destul de lucioasă încât să aibă reflexii, dar nu prea mult încât să aluneci pe ea), obiectele sanitare să fie utile, practice, moderne dar şi adaptate spaţiului, mobilierul sanitar, accesoriile şi luminile să se încadreze şi să se integreze perfect spaţiului, “timpului şi trendului” la modă.

Ca să găseşti şi să pui pe o linie dreaptă toate aceste cerinţe necesită multă implicare şi chiar multe idei “geniale” de aşezare în spaţiu a tuturor “pieselor”. Poţi să te chinui singur sau poţi apela la ajutor specializat!

Alex Petrea, de la baielapachet.ro, arhitect expert specializat în construcţia, renovarea şi amenajarea diferitelor spaţii de locuit, îţi dă câteva idei practice cu care să porneşti, adică te echipează de drum. El are o experienţă de peste 14 ani şi s-a format ca arhitect expert atât direct pe şantiere mari, cât şi în interiorul locuinţelor.

Este foarte important ca înainte să începi efectiv renovarea băii tale să ai, într-adevăr… un proiect

Exact: un proiect de renovare a băii! După ce proiectul este gata, alege stilul de renovare. Ai nevoie de o baie cu cabină de duș? Sau o baie de familie care necesită cadă? Cum ţi-ar plăcea să fie baia: clasică, modernă, vintage? Care este mobilierul de baie potrivit și ce culoare preferi? Ce lumini folosești într-o baie mica?

În funcție de răspunsurile tale se formează deja imaginea viitoarei tale bai; va influența alegerea schemei de culori, a modelului plăcilor ceramice, a obiectele sanitare și a mobilierului. Dacă totul este integrat, imaginea din proiect se va concretiza în baia ta.

Este foarte important ca, după ce ai stabilit clar cum vrei să arate baia să începi să cauţi materialele şi obiectele necesare care să se asorteze între ele, să nu faci un mix cu mai multe modele şi stiluri. După ce ai imaginat şi ales materiale, texturi şi culori, integrează totul în proiect.

Este extraordinar dacă poţi face proiectul băii tale cu un arhitect

Iar dacă acesta are ca specializare şi renovarea băilor de apartament, eşti cu adevărat norocos. Un astfel de specialist te va ajuta să înțelegi ce-ți dorești de la noua ta baie și să transpui această viziune în realitate; te va ajuta să selectezi cele mai bune finisaje, corpuri de mobilier, de iluminat, lavoare, culori, în funcție de stilul și bugetul tău; va observa posibile probleme care pot apărea în șantier și-ți va propune soluții cost-eficiente; va putea oferi soluții la probleme tehnice (sau de funcționalitate a spațiului) care apar în șantier, pe perioada montajului.

Pentru a rezolva problema integrării tuturor ideilor concrete şi de viziune într-un proiect dar şi pentru a oferi soluţii clare de renovare a băilor de apartament, Arh. Alex Petrea a avut o idee: baielapachet.ro, care este un pachet complet de materiale, obiecte sanitare, mobilier de baie si accesorii livrate la tine acasă în doar 4 săptămâni!

Dacă vrei să o renovezi foarte simplu şi fără bătăi de cap intră pe site-ul www.baielapachet.ro

Ia legatura cu Arh. Alex Petrea care te va sfătui, îţi va proiecta baia, va alege materialele, mobilierul, luminile, obiectele sanitare, plăcile ceramice de gresie şi faianță – tot ce este nevoie pentru şantierul tău din baie, TOTUL la nivel premium. Mai mult, nu trebuie să aştepţi după toate acestea pentru că Alex a desenat deja mai multe modele de ambiente de baie pătrate şi dreptunghiulare, din care poţi alege.

Să comanzi o baie la pachet înseamnă să primeşti acasă pachetul complet pentru renovare baie în 2023: o mulţime de colete cu materialele necesare, toate accesoriile, luminile, obiectele sanitare şi chiar piesele de mobilier -, lavoar, baterie, suport de prosop şi multe altele, într-un singur transport.

Nu trebuie să-ţi baţi tu capul să le alegi pe fiecare şi să speri că se vor potrivit unele cu altele. Baia pe care o primeşti la pachet a fost deja schiţată de un arhitect şi poţi fi 100% sigur că toate piesele se potrivesc între ele asemenea unui puzzle.

Şi poate că cel mai important lucru este că toate acestea îţi sunt trimise în cantităţile potrivite, astfel încât nici nu rămâi cu ele pe cap, dar nici nu mai trebuie să completezi cu alte materiale.

“Baie la Pachet” te cucereşte cu multe avantaje, toate în favoarea ta: alegi, comanzi și plătești 100% on-line, nu te deplasezi și nu stai la cozi interminabile prin depozite de bricolaj (primești modelul de baie preferat din colecţia baielapachet.ro la tine acasă) în timp relativ scurt de execuție și livrare (doar 4 săptămâni).

Totul este proiectat, măsurat şi calculat de către un arhitect expert, iar calitatea tuturor produselor şi materialelor este premium. Dacă ai vrea să-ţi renovezi sau să-ţi amenajezi o baie nouă fără dureri de cap, chiar merită să verifici băile complete și gata de livrat disponibile pe www.baielapachet.ro

 

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.