Reinterpretarea cadourilor de Craciun: blocuri de BCA si bare de cupru

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Arhitectii de la atelierul Pascal Delmotte au optat pentru blocuri de BCA pe care l-au combinat cu bare de cupru sau cu dantelarii fine si obiecte de decor delicate, pentru amenajarea vitrinelor biroului lor din Bucuresti, de sarbatori.

„Toate proiectele noastre sunt unice, custom made” – spune Pascal Delmotte, care s-a remarcat in Romania, prin lucrari de reamenajare a unor cladiri vechi, prima sa lucrare fiind proiectul de renovare a unei vile superbe din 1930.

vitrina_BCA1

Amenajarea vitrinelor agentiei din perioada Sarbatorilor implica un proces invers fata de lucrarea de debut: acum, un material modern precum blocul de zidarie YTONG, a fost utilizat pentru a evoca un obiect cu o simbolistica veche: cutiile sau pungile de cadouri impodobite cu dantela argintie sau aurie care inconjoara brazii in perioada Craciunului.

vitrina_BCA2

Forma bruta a blocurilor YTONG pune in valoare obiectele fragile de design interior expuse pe ele. Pentru o parte dintre blocurile de zidarie au fost utilizate manere din panza cu motive si cusaturi traditionale.

vitrina_BCA3

Blocurile YTONG au mai fost utilizate pentru realizarea unor amenajari speciale, asa cum este si gradina de vara SoLemn, unde un grup de artisti autohtoni au folosit aceste produse pentru a crea flori, un zid sub forma unei impletituri din nuiele, alaturi de niste porti speciale.vitrina_BCA5

vitrina_BCA6

vitrina_BCA7

vitrina_BCA8

vitrina_BCA9

vitrina_BCA11

vitrina_BCA12

vitrina_BCA14

Pentru a demonstra verstilitatea si durabilitatea BCA-ului, vedeti si 10 idei de amenajare cu blocuri de BCA .

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.