Proiecte case

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Sectiunea Proiecte case iti ofera exact ceea ce te astepti: proiecte case de lemn, case mici, case inguste, case din Romania, case din strainatate, case sustenabile, case eficiente energetic, case de vacanta, case pe terenuri mici, la oras, etc.

Sectiunea Proiecte case este despre idee: ideea ta destul de vaga despre casa visata isi gaseste aici corespondentul in imagini, schite si sugestii.

Pentru toate proiectele de case exista link-uri catre site-urile proiectantilor astfel incat poti continua dialogul cu ei si cere mai multe detalii, sau poti printa schita sau poza si apoi poti merge la proiectantul tau pentru a discuta ce iti doresti si cum se poate pune in practica.

Printre toate aceste proiecte case ce ne-au atras atentie de-a lungul anilor, vei gasi cu siguranta cel putin unul care sa te inspire, daca nu pentru a te muta la casa, macar pentru a construi o casa ca viitoare sursa de venit.

Pentru ca vei gasi aici tratat si acest subiect, al proiectului creat nu numai pentru a contrui o casa ca sursa se confort ci si ca sursa de venit.

Exploreaza caegoria de proiecte si lasa-te inspirat. Scrie-ne sau suna daca te putem ajuta cu ceva.

Aboneaza-te la newsletter si vei primi prin email orice viitor proiect interesant de casa vom gasi.