Planul unei cabane mici din lemn, perfecta pentru malul lacului

Aceasta cabana mica din lemn se deschide spre imaginea spectaculoasa a lacului Pend Oreille din Idaho, SUA. Este produsa de compania FabCab, specializata pe case prefabricate din lemn si este cel mai mic model al lor: doar un dormitor, living, bucatarie si baie. Ca orice casa prefabricata din lemn, si aceasta este livrata la locul constructiei cu toate compementele taiate si finisate cu precizie, iar acolo proprietarul o poate pune pe fundatie cu orice echipa de constructori doreste.

cabana_mica_lemn1

Cabana de lemn are doar 51,10 mp, dar deschiderea fatadei si suprafata vitrata generoasa o fac sa para mult mai mare decât in realitate. Fiecare camera, inclusiv baia, are ferestre pe coltul diagonalei lungi, ceea ce mareste dimensiunea perceputa a camerei si da impresia de spatiu foarte larg.

cabana_mica_lemn3

Vezi Produsele recomandate

cabana_mica_lemn4

cabana_mica_lemn6

cabana_mica_lemn7

cabana_mica_lemn10

cabana_mica_lemn8

Un alt truc pentru marirea dimensiunii percepute este plasarea usilor de intrare in holul cabanei si in dormitor, pe una din laturile mai scunde ale incaperii, punând astfel in valoare partea mai inalta a plafonului si implicit creând senzatia de spatiu in incaperile respective. Usile culisabile tip hambar contribuie si ele la salvarea spatiului util si sunt foarte usor manevrabile.

cabana_mica_lemn2

cabana_mica_lemn11

Finisajele sunt de calitate superioara, iar pentru propritarii care au avut initial doar planurile unei cabane mici din lemn, solutiile tehnice propuse de catre producator sunt ingenioase si practice in acelasi timp, casa putand sa gazduiasca inclusiv o persoana cu dizabilitati, in scaun cu rotile.

cabana_mica_lemn_plan

Vezi si proiectul unei case din lemn ce urmeaza linia colinelor.

[divider]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X