Oferte interesante pentru sărbătorile de iarnă!

Chiar dacă mai sunt câteva luni până la sărbătorile de iarnă, nu este timpul trecut să profitați de oferte interesante! Magazinele online deja au pregătit produsele pentru sezonul de toamnă-iarnă. Unele dintre ele au pregătit și oferte speciale pentru sărbătorile cele mai îndrăgite de pe perioada anului, sărbătorile de Crăciun.

CumparaMisim.ro este un magazin online care își răsfață clienții cu produse de foarte bună calitate, întotdeauna. Pentru sezonul de iarna care se apropie există o ofertă foarte tentantă de lenjerii de finet 6 piese cu imprimeuri pentru Crăciun.

Pot fi achiziționate 2 seturi de lenjerii Crăciun la prețul de numai 199 de lei. Acesta este practic prețul unui singur set de lenjerie finet! Materialul din care este confecționată este de o calitate excelentă și este și foarte călduros.

Lenjerie de pat dublu, finet 6 piese

Este un model foarte frumos de lenjerie pentru pat dublu, realizata din finet 100% bumbac. Acest tip de finet este un material obținut 100% din bumbac care a fost tratat într-un mod aparte în timpul procesului de fabricație. Țesătura obținută este extrem de moale, foarte plăcută la atingere mai ales în timpul somnului. Este și un material rezistent care nu se decolorează (dacă sunt respectate instrucțiunile!) și nici nu necesită călcare. 

Grosimea materialului este de 140 gr/m2, densitatea materialului este de 145 TC, greutatea produsului este de 3.1 kg. Pachetul conține 4 fețe de pernă și un cearceaf pentru pat și unul pentru pilotă.

Pentru o foarte bună menținere, se va spală produsul în mod automat, la maxim 30 de grade. În felul acesta, imprimeurile nu se vor decolora în timp. Se poate călca la o temperatură de 130 de grade. Este indicat ca produsul să fie spălat înainte de prima utilizare, bineînțeles.

Modelul acesta de lenjerii de pat Craciun au o singură față, imprimeul fiind multiplicat. Pe suprafața pernelor poate fi imprimat orice fragment din imprimeul de pe cearceafuri, în funcție de cum a fost tăiat materialul.

IMPORTANT!! Fiind o lenjerie confecționată din finet gros, oferă un confort aparte în timpul somnului și multă căldură în timpul sezonului rece. Materialul este foarte moale și se mulează perfect. Este călduros deoarece este un material gros. Rezistă mult timp și nu necesită balsam pentru spălare!

lenjerie pat Mos Craciun

Alte oferte interesante

Aceasta nu reprezintă singura ofertă avantajoasă pe care magazinul online CumparaMisim.ro o are disponibilă in momentul de față. Sunt multe alte categorii de lenjerie Craciun, pilote și perne la reducere. Trebuie doar să accesați site-ul de prezentare și să le urmăriți cu atenție. Merită deoarece acest producător comercializează doar produse de top. Acesta reprezintă un lucru destul de rar în România!

Cu această ocazie puteți analiza și celelalte categorii de produse: prosoape, lenjerii hotel, lenjerii 1 persoană, lenjerii Pucioasa, ofertă TRIO, ofertă Dup finet, pijamale fabricate în România, ceasuri, încălțăminte, etc.

Comenzile se plasează online. Costurile de transport nu sunt deloc mari. Nu se percep costuri in plus pentru kilometri suplimentari și nici taxe pentru ramburs produs. Se poate plăti online sau ramburs la curier. Foarte multe vedete din Romania sunt incantate și recomandă acest magazin interesant!  

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X