O soluţie elegantă pentru interioare fluide: uşi culisante cu sisteme de rulare minimaliste şi montaj versatil

Uşile culisante au acea eleganţă aparte, dată de funcţionarea impecabilă şi silenţioasă şi capacitatea de a se face nevăzute, atunci când nu este nevoie de ele, atât prin alunecarea de-a lungul peretelui, cât şi prin designul foii de uşa.

Închid şi deschid spaţiile cu graţie, nu ocupă mult spaţiu, şi sunt chiar recomandate pentru spaţiile mici care au nevoie de soluţii inovative. Sistemele de rulare în sine pot fi o operă de artă minimalistă sau o declaraţie de design, depinde cum şi cât din ele doriţi să expuneti.

Posibilităţi nelimitate de design

GEZE ne-a recent trimis informaţii despre sistemul  Levolan 120, şi am aflat că acest model de uşă poate fi montat pe perete, pe plafon, pe sticlă, pe lucarnă sau chiar ascuns în plafon, oferind astfel posibilităţi nelimitate de design. Datorită faptului că foile de uşa pot fi personalizate, sistemul se poate adapta uşor atât cerinţelor de business, cât şi celor rezidenţiale.

usa_culisanta_GEZE_Levolan1 usa_culisanta_GEZE_Levolan2 usa_culisanta_GEZE_Levolan4

Uşor de integrat în ambientul locuinţei    

Datorită versatilităţii sistemului dar şi faptului că foile de uşa pot fi din sticlă, lemn, metal sau plastic, uşa culisantă Levolan se pate integra perfect în ambientul şi designul locuinţei.

Foaia de uşă  se comandă în reţeaua de perteneri autorizaţi GEZE, şi poate fi finisată funcţie de preferinţele dvs, cu condiţia să nu fie mai grea de 120 kg.

Sistem minimalist şi elegant

Sistemul, deşi capabil să susţină foi de uşă de până la 120 kg, are o înălţime de doar 5 cm, un design elegant şi minimalist şi include toate elementele de rulare şi siguranţă. Sistemul Levolan 120 foloseşte doar profile şi panouri de acoperire din aluminiu anodizat de cea mai bună calitate.

usa_culisanta_GEZE_Levolan3

Manevrare manuală, uşoară şi sigură

Deşi cu un design minimalist, sistemele includ protecţie împotriva deraierii şi amortizoare şi sunt garantate pentru 100.000 cicluri de glisare.

Uşor de montat         

Procesul de montare a sistemului este la fel de facil precum utilizarea uşilor, reglarea feroneriei şi a elementelor de fixare fiind extrem rapidă. Tehnicianul va avea nevoie doar de o cheie cu hexagon şi o cheie fixă, iar timpul de montaj este şi el redus. Puteţi urmări un film demonstrativ AICI.

usa_culisanta_GEZE_levolan5
Posibilitati de montaj

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.