O baie colorata in nuante de strugure
0 comentarii

Roca propune o solutie eleganta, pentru pentru cei care-si doresc culoare in camera de baie – o combinatie de lavoar cu mobilier – Unik the Gap, alaturi de tavita pentru dus Terran, ambele intr-o nuanta aparte – Grape.

Unik the Gap este o solutie formata din lavoar cu dimensiuni mari, atasat unei piese de mobilier, avand diverse latimi, de la 60 la 80 cm. Acest produs integrat, ce incorporeaza un spatiu generos de depozitare, este disponibil in trei culori – bej, alb si grape (strugure). Piesele au margini delicate, pentru mai mult confort in utilizare. Sofisticata si stilata, aceasta pata de culoare, in special in cazul nuantei grape, devine punctul de interes central al intregii bai. Unik the Gap include doua sertare, cu inchidere amortizata, pentru utilizare silentioasa, iar manerele cromate adauga o nota moderna.

Tavita pentru dus Terran aduce inca un plus de prospetime baii. Realizate din Stonex®, un material puternic si durabil, tavitele sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni. Finisajul texturat face ca acestea sa fie foarte rezistente la alunecare.

Roca_Unik_the_Gap

Vezi Produsele recomandate

Roca_Terran_shower_tray

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X