Noi tendinţe în amenajarea băii: design interior vs design de produs

Dacă, în mod tradiţional, amenajarea băii era dictată de designul produsului, potrivit celor mai recente trenduri, noul punct focal devine designul interior.

Ca atare, Roca pune la dispoziţia clienţilor săi produse cu personalitate şi capacitatea de a implementa soluţii individuale, compatibile cu preferinţele lor. În acelaşi timp nu sunt uitate nici eficientă necesară în spaţiul băii, nici folosirea judicioasă a resurselor, mai ales a apei în acest caz.

Fineceramic® – detalii mai sofisticate, forme inedite, produse mai durabile și mai usoare

 Colectia Inspira este produsa dintr-un nou tip de ceramică, Fineceramic®, ce permite o mai mare precizie, detalii mai sofisticate și forme care anterior nu erau posibile.

În plus, datorită acestui material, produsele din noua colecție Roca sunt cu 30% mai durabile, cu 40% mai ușoare decât obiectele sanitare tradiționale și reciclabile.

Vezi Produsele recomandate

Obiecte de mobilier modulare

Oferta de obiecte de mobilier modulare din colecția Inspira aduc un spațiu de depozitare eficientizat și posibilitatea de a combina diferite modele de lavoare din aceeași colecție, crescând astfel modalitățile prin care poți personaliza baia în concordanță cu nevoile și gusturile personale.

Roca colectia Inspira

Disponibila pentru spatii publice si private

Noua colecție a fost concepută pentru spații publice, semipublice și private, nu doar din punct de vedere al rezistenței, ci și din cel al designului adaptabil, aplicațiilor multiple și al reducerii consumului de apă datorat bateriilor electronice, la fel de eficiente în cabina de duș și într-o baie din sediul unei companii.

Clientul – designer

Punând accentul pe designul interior, nu pe cel al obiectului, și mizând pe capacitatea clientului de a deveni, la rândul său, designer, Inspira devine un ingredient de bază în crearea oricărei ambianțe personalizate.

Colecția Inspira va fi disponibila în România începand cu a doua parte a anului 2016.

Roca colectia Inspira

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X