Modern, minimalist si jucaus : mobilier de baie Play de la Cerasa
0 comentarii

Colectia Play este creata pentru cei care prefera sa exploreze dincolo de tipare si prefera cararile nebatute. De aici liniile sinuase, formele si liniile atipice, dar curate si moderne, dotarile si accesoriile minimaliste dar functionand perfect, elegant.

Forma lavoarului pastreaza liniile asimetrice ale unitatii de baza, oferind un aspect elegant si modern camerei de baie. Lavoarul este realizat dintr-un material non-poros, acoperit cu un strat gel-coat cu grosime de 1 mm, asigurand protectie impotriva ingalbenirii si a depunerilor de bacterii si murdarie.

Mobilierul de baie din colectia Play are suprafata polisata si lacuita in 4 straturi uniforme, ceea ce ii asigura stralucire si eleganta si ii sporeste perioada de viata. Marginile largi ale lavoarului si sertarul de dimensiuni generoase sunt spatii ample de depozitare.

Sertarul metalic complet extractibil este prevazut cu mecanism de inchidere softclose. La fel si balamalele de la usi, prevazute cu un sistem quick-release. Acesta permite scoaterea si montarea rapida a usilor fara utilizarea unei surubelnite. In acest fel intretinerea si curatarea mobilierului este mult mai facila.

Eco friendly: Mobilierul este realizat din Idropan V100 (material realizat in Italia din aschii din lemn amestecate cu un material de legatura) cu o durata de viata mai lunga si protectie sporita la umiditate si apa si cu un continut redus de formaldehide.

Elementele suspendate sunt prevazute cu sisteme de siguranta care previn desprinderea accidentala. Oglinda este protejata de o folie speciala, aplicata pe spatele oglinzii, care retine cioburile in cazul spargerii.

Produsul poate fi achizitionat de aici.

Cerasa_Play1

cerasa_play2

cerasa_play3

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X