O mașină tuns gazon pe benzină, cu pornire electrică, concepută pentru suprafețe mari și terenuri cu denivelări
Masina tuns gazon MTD OPTIMA 53 SPB HW IS

Mașină tuns gazon MTD OPTIMA 53 SPB HW IS, motor Briggs&Stratton, pornire electrică.

Ai de cosit zone întinse de gazon? Ai un teren în pantă sau cu denivelări? Atunci această mașină de gazon pe benzină, cu pornire electrică de la MTD este cel mai bun ajutor pentru tine și gazonul tău.

Este echipată cu un sistem centralizat de ajustare a înălțimii de cosire de la 28 la 92 mm, și un motor performant Briggs&Stratton pentru a face lucrul ușor și confortabil.

Are tracțiune proprie, astfel încât efortul depus de tine este minim. Roțile din spate sunt late și au diametrul mai mare decât cele din față, rezultând o manevrabilitate superioară și o adaptare foarte bună la terenurile înclinate sau cu denivelări.

Mânerul este pliabil, iar după ce scoți și sacul de colectare, mașina își reduce vizibil volumul și poate fi depozitată ușor, fără a ocupa mult spațiu și fără a te încurca în celelalte activități.

Vorbind despre sacul de colectare: îl poți folosi sau nu, pentru că mașina are integrat și un kit pentru mulcire, ceea ce înseamnă că poți toca iarba cosită și o poți împrăștia înapoi pe gazon, dacă asta dorești.

Dacă vrei să o colectezi, atunci sacul de colectare de 70 l este mai mult decât încăpător.

Pornirea electrică – o premieră la mașinile de gazon

Dar poate cea mai impresionantă trăsătură a mașinii este pornirea electrică. În loc de încercări repetate de a porni la demaror, această mașină poate fi pornită ușor și elegant, prin rasucirea unei chei aflate pe mâner.

Sistemul de pornire este alimentat de un acumulator reîncărcabil cu încărcare rapidă, așadar adio demaror, eforturi și frustrare! Mașina poate fi pornită și de doamne, fără nici un efort.

O descrierea a sistemului, care se numește Instart de la MTD o vezi aici:

Motorul cu pornire Instart de la MTD

Mașina este produsă de MTD – firmă globală specializată inutilaje pentru grădină. Are o lățime de tăiere de 53 cm și un șasiu de oțel, potrivit pentru sarcinile grele și terenul cu potențiale denivelări pentru care este concepută.

Mânerul este multifuncțional și cu ajutorul lui controlezi toate funcțiile mașinii, mai puțin înălțimea de tăiere pentru care ai un mâner comod poziționat pe partea stânga.

Acumulatorul este mic și ușor de manevrat, fiind poziționat pe partea de sus a motorului.

Mai multe detalii tehnice și prețul le găsești AICI.

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.