Magnum: placi ceramice extra-large, posibilitati infinite de amenajare

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Cand am scris despre protectia antistropire dintr-o bucata, stiam ca exista  doar cateva posibilitati: piatra naturala, sticla si materialele compozite, placile ceramice iesind din discutie automat.

Numai ca lucrurile evolueaza si iata ca desingerilor de interior, dar si iubitorilor de frumos le-a fost indeplinita dorinta: placi ceramice extra-large, 1,60 X 3,2 metri, care ofera posibilitati infinite de amenajare, dand impresia de spatiu turnat, fara rosturi de dilatare. Aceasta este cea mai mare dimensiune la care se produc, si cel mai mare atuu al lor este acela ca pot fi taiate pentru a se potrivi perfect oricarui spatiu si se pot crea orice modele.

Magnum este noul material cu care putem placa, dintr-o bucata, blatul de la bucatarie, protectia antistropire, sau orice alta piesa de mobilier, peretii dusului (trei pereti, trei placi),  barul sau usa de la intrare, astfel incat sa para toate din piatra. O singura bucata de piatra!

Placa Magnum este o lastra datorita dimensiunilor uriase, dar are toate proprietatile unei ceramici portelanate si avantajele dimeniunilor uriase, care dau mana libera si expresie creativitatii fara margini a designerilor sau arhitectilor.

Placa Magnum are doar 6 mm grosime si poate fi taiata in orice forma si dimensiune este nevoie. Poate fi  montata atat pe pardoseala cat si pe pereti – rezista foarte bine la presiune si uzura – si este o alternativa viabila la placile de piatra naturala, cu avantajele evidente ale greutatii mult mai mici si rezistentei sporite la zgarieturi si pete.

Nu numai materialul in sine poate aduce avantaje financiare fata de piatra naturala, dar si montarea si intretinerea sa sunt mai ieftine. Se monteaza cu ajutorul adezivilor, ca orice alta placa ceramica si se taie la fel de usor, iar intretinerea este nepretentioasa.

Placile vor fi produse de firma Florim din Italia pentru Tempini Romania, incepand cu luna iulie. O serie limitata de placi a fost folosita deja in showroom-ul din Timisoara de catre designerii de la Ezzo Design pentru a crea un spatiu care pune in evidenta toate calitatile acestora, asa cum vedeti si dvs in imaginile de mai jos.

Filmul de la finalul articolului demonstreaza o parte dintre posibilitatile de amenajare, dar si varietatea de modele oferite de catre placile Magnum.

Pentru informatii suplimentare, puteti accesa pagina de facebook Tempini Romania.

Sursa foto: redfx.media

placi_magnum1

placi_magnum2

placi_magnum3

placi_magnum4

placi_magnum6

placi_magnum7

placi_magnum8

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.