Lampi solare portabile: pentru casa si gradina, dar si pentru vacante active

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Se numesc lampi solare portabile si sunt un fel de lanterne multifunctionale, alimentate cu energie solara, care emit lumina cu ajutorul LED-urilor. Adica se incarca fara nici un cost si se descarca luminandu-ne viata in cel mai eficient mod disponibil acum pe piata.

Sunt perfecte pentru situatii de urgenta: s-a luat lumina, a cazut reteaua electrica de la casa de vacanta, trebuie reparat ceva in boxa, vreti sa vedeti ce e cu zgomotul din canal sau sunteti pasionati de speologie si v-ati saturat sa carati dupa dvs nenumarate baterii pentru lanterna frontala.

Panourile solare incorporate, bateriile Li-Ion si LED-urile sunt garantia unei autonomii consistente, si este important sa stiti ca aceasta autonomie se poate extinde si asupra altor aparate digitale, astfel: telefoanele, aparatele foto si chiar laptopurile se pot incarca prin cablu USB de la aceste lampi solare.

Create pentru gradina si camping

Sunt create cu gandul la gradina si camping, dar versatilitatea lor, ergonomia si consumul zero de energie, le fac utile in orice imprejurare  a vietii noastre in care avem nevoie de lumina:

  • Iluminat extern si intern casa, lectura, veghe
  • Situatii de urgenta de tipul intreruperii curentului electric
  • Timp liber: camping, explorare, speologie, drumetii, expeditii de pescuit, sejururi in zone cu recomandari incerte
  • Calatorii de afaceri
  • Semnalizare SOS dupa orice fel de accident, mai ales in zone izolate

lampa_portabila_energie_solara_intro

Lampa pliabila cu energie solara si LED-uri

Este practic o veioza autonoma, pliabila, cu LED-uri, alimentata cu energie solara si se poate folosi atat la exterior, in orice situatii ati folosi o lantern cu baterii clasica: gradina, interventii tehnice, camping, citit, cat si la interior, pentru studiu, lumina de veghe si lumina de urgenta (lanterna).

Este mica, masurand doar 302 × 88 × 25 mm pliata si 302 × 88 × 96 mm deschisa, usoara, si poate lumina intre 4 si 50 de ore dupa incarcarea completa la soare, care are loc in maxim 4 ore.

lampa_solara_pliabila1

lampa_solara_pliabila2

 Lampa portabila cu energie solara

Lampa lumineaza 9 mp cu cele 15 LED-uri incorporate si rezista la caderi si zgarieturi datorita carcasei din policarbonat. Manerul se roteste la 360° asa ca unghiul de iluminare este foarte usor de schimbat, precum si utilizare lampii.

Bateria de Litiu-Ion incorporata poate stoca energie suficienta pentru 7 ore de iluminat. Datorita portului USB, poate functiona ca si banca de energie si poate incarca diferte tipuri de telefoane mobile si alte produse digitale.

Lampa insasi poate fi incarcata atat solar, cat si prin intermediul unui computer, prin portul USB.

Este conceputa pentru activitati outdoor, dar se poate folosi atat in camping si gradina, cat si in casa, ca lampa de citit, de exemplu.

lampa_portabila_energie_solara2

lampa_portabila_energie_solara3

Lanterna solara cu incarcator USB

Este o lampa solara cu un design special si modern: manerul este special conceput pentru a o putea atasa de echipamentul de lucru sau de drumetie si o face usor de transportat si manuit.

Poate fi folosita ca lanterna, lumina de urgenta, lumina de veghe, lumina de lucru, lampa SOS si banca de energie pentru incarcat alte aparate electronice.

Energia folosita poate fi solara –  panoul solar este incorporat si tot ce trebuie sa faceti este sa o lasati suficient timp la soare  pentru a o putea folosi, sau conventioala – poate fi incarcata prin intermediul unui computer, prin interfata USB.

lanterna_solara1 lanterna_solara2

lanterna_solara3

Lampi solare portabile rotative, pentru lumina de urgenta si lucru

Lumina de urgenta rotativa poate fi folosita ca lumina de lucru la birou, lanterna, lampa SOS sau lanterna frontala, si in general, in orice situatie in care trebuie flexibilitate, portabilitate si autonomie.

Zona de iluminare poate fi rotita si pliata sub unghiuri de 180°, ceea ce asigura iluminatul in orice conditii si din orice pozitie.

Se incarca de la soare, iar bateria este Li-Ion, sau cu energie conventionala, prin USB (computer).

lumina_rotativa_solara2

lumina_rotativa_solara3

lumina_rotativa_solara4

Relatii suplimentare: info.smart.install@gmail.com

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.