Iluminat

Amenajari gradini și terase

10 aplice de exterior cu stil

Acum că vara a sosit, ne îndreptăm cu toți atenția spre exteriorul casei: amenajări de curți și terase, activități în aer liber, concedii mai lungi

Citește mai mult »

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Majoritatea dintre noi vedem in iluminat sursa primordiala de confort si siguranta, dar lumina este si un element esential in desingul interior. Dincolo de forma si culoarea corpurilor de iluminat, lumina insasi este minunata pentru a crea forme, umbre si pete de culoare in moduri din ce in ce mai sofisticate si mai creative.

Becurile LED  inteligente, cu lumina alba sau cu mii de nuante disponibile la simpla atingere a ecranului telefonului, creeaza siguranta si pot schimba cu totul starea unei incaperi intr-o secunda.

Aceeasi putere o au si becurile simple, dar in cazul lor, spre deodebire de becurile controlabile prin telefonul mobil, punerea in scena este mai elaborata si presupune integrarea minutioasa in decor inca din faza de proiect.

Dar sa nu uitam de lumina naturala:  este o conditie esentiala pentru o viata sanatoasa, si mai important de inclus in proiectele noastre decat orice fel de bec si lustra.  Aportul de lumina naturala, mangaierea razelor soarelui este esentiala pentru producerea anumitor vitamine in corpul nostru si pentru sanatatea noastra in general. Daca activitatile zilei se deruleaza in aer liber sau in incaperi inundate de lumina naturala, ne va fi usor sa pastram ritmurile naturale ale corpului, dar si un mental sanatos.

In articolele despre iluminat natural vei gasi destule articole despre cum sa folosesti si sa amplifici lumina naturala din biroul si casa ta.

De asemenea, in capitolul Iluminat vei gasi o suita de articole despre iluminatul exterior, dar si despre iluminatul de siguranta, pe baza de energie conventionala sau solara.