Iluminat exterior cu control inteligent de la Philips: siguranță și magie

Iluminatul exterior corect și sistemele video sunt printre cele mai bune investiții pe care le poți face în securitatea casei și familiei tale și sunt recomandate inclusiv de Poliția Romană.

Un sistem de iluminat exterior care să poate fi controlat prin telefonul mobil și personalizat 100% este un răspuns perfect la nevoia de securitate și un pas mai departe în definirea stării de confort și siguranță. În această idee, prezentăm astăzi pe scurt copurile de iluminat exterior Philips cu becuri inteligente Philips Hue, cu lumină albă sau colorată.

Răspuns la o provocare: controlul luminilor exterioare

O gama largă de corpuri de iluminat exterior este disponibilă pentru a ilumina mirific sau doar utilitar curtea, aleile, balconașele, chioșcurile, iazurile, terasele, intrarea în casa și orice altceva ai mai putea dori să luminezi în jurul casei. Luminile ambientale împrăștie lumină asupra întregii scenografii și sunt de regulă amplasate la înălțime (stâlpi, ziduri), pentru a împrăștia lumina cât mai generos și uniform. Spoturile se folosesc pentru a lumina puncte de atracție și se montează atât pe sol pentru a ilumina clădirile, cât și pe clădiri/ziduri pentru a ilumina anumite puncte din curte. Mai există lumini de accent, care delimitează anumite zone cum sunt terasele sau o margine de apă, precum și lumini de marcare a aleilor. Folosirea lor combinată este cheia unei grădini sigure și primitoare la orice oră și asigură o continuitate firească între interiorul și exteriorul casei.

În condițiile unei varietăți și oferte atât de generoase de lămpi de exterior, se pune și problema costurilor, respectiv a consumurilor. O soluție este instalarea de corpuri de iluminat cu senzori de mișcare, însă aceștia își pierd din acuratețe sau se defectează cu timpul. Cealaltă soluție este controlul inteligent al luminilor de exterior, iar becurile Philips Hue și lămpile Philips sunt o soluție în aceste sens.

Vezi Produsele recomandate

Becurile inteligente Philips Hue acum și la exerior

Am scris anterior despre becurile inteligente Philips Hue și este posibil ca unii dintre voi să le fi achiziționat și se bucură deja de ambientul special creat de ele.

Dacă nu ai aflat încă despre ele, te punem la curent pe scurt: becurile Philips Hue sunt becuri tip LED, care pot emite lumina albă simplă sau diferite nuanțe de alb, dar există și varianta care poate baleia între toate nuanțele de culoare imaginabile. Aceste lucru este posibil datorită faptului că aceste becuri pot fi comandate de pe telefonul tău mobil prin intermediul sistemului de control inteligent Philips Bridge și al routerului wireless.

Becurile Philips Hue aveau o singură restricție de utilizare: exteriorul locuinței, fiind sensibile la umiditatea și căldura excesive din mediul ambiant.

Ei bine, noile lămpi Philips pentru exterior sunt exact ce trebuie pentru a duce si la exteriorul casei toate beneficiile unui bec inteligent : sunt contruite etanș, din materiale necorozive, rezistente, iar becurile Philips Hue incluse în pachet sunt astfel perfect protejate.

Modele de lămpi Philips pentru exterior

Există mai multe modele de lămpi pentru iluminat exterior Philips, toate rezistente la apă și toate incluzând și câte un bec Philips Hue cu lumină albă sau colorată. Pentru a le folosi la adevărata capacitate – sistem de comandă la distanță, geofencing, programare – trebuie conectate la sistemul de control inteligent Hue Bridge și trebuie să se afle în raza de acțiune a acestuia.

Pentru a vă ajuta în alegerea cele mai bune soluții pentru curtea voastră, le vom grupa astfel:

Lămpi de perete Philips

Cu design contemporan, linii drepte sau curbe, din aluminiu și material plastic de rezistență înaltă, lămpile de perete aduc o pată de lumină acolo unde ai nevoie de ea: în apropierea intrării, de-a lungul unui perete sau pe stâlpii porții. Controlate inteligent, cu becuri Philips Hue cu consum redus, lămpile de perete ajută la crearea unui ambient plăcut și sigur sau la evidențierea unui element arhitectural.

Modele de lampa de parete: Turaco, Lucca, Tuar, Fuzo, Impress si Econic.

Reflectoarele de perete Philips

Create pentru a inunda cu lumină spațiile din jur, reflectoarele se pot monta la intrarea în garaj sau în casă, pe verada sau terasă, transformând instantaneu zona de dedesubt într-una sigură și prietenoasă.

Reflectoarele Philips există în 2 variante: Welcome – cu lumină albă caldă, și Discover – cu bec Philips Hue cu lumină colorată.

Piedestaluri și stâlpi de iluminat

Concepute pentru marcaj și pentru delimitare vizuală, piedestalurile și stâlpii de iluminat sunt acele pete de lumină solitară care ghidează pașii prin grădină. Se poziționează la intrări, la accesul sau pe marginile unor alei, la intrarea pe un mic pod, sau la marginea unui mic iaz, pentru a crea un efect feeric. Ca și modele, există tot atâtea câte și lămpi de perete, pentru a putea păstra aceeași linie de design: Lucca, Turaco, Tuar, Calla, Fuzo, Impress și Econic.

iluminat exterior inteligent stalpi philips

Spoturi de exterior Philips

Spoturile de exterior sunt minunate pentru a scoate în evidență scena dorită, fie ea arhitecturală sau vegetală. Pot fi dotate cu becuri Hue cu lumină albă sau colorată, și tocmai de aceea sunt perfecte pentru a pune în scenă ce este mai important pentru noi. Spotul se fixează ușor oriunde pe sol iar spotul se poate roti la 360˚, astfel încât îl poți îndrepta în direcția dorită.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X