Hornbach in decembrie: ateliere creative pentru copii si intalniri cu Mos Craciun
0 comentarii

”In fiecare an ne dorim sa aducem spiritul Sarbatorilor de Iarna in toate magazinele Hornbach. Pe langa Targul de Craciun si amenajarea magazinelor cu decoratiuni specifice, pregatim si o serie de evenimente speciale pentru copii, deoarece ei sunt cei care se bucura cel mai mult de aceasta perioada a anului”, a declarat Mugurel Horia-Rusu, Director General al Hornbach.

Copiii il vor putea intalni pe Mos Craciun, pe data de 20 decembrie, intre orele 10:00 si 16:00. Acestia vor putea sta de vorba cu el si, mai mult de atat, se vor putea bucura de micile daruri pe care Mosul le-a pregatit pentru ei.

In plus, retailerul de materiale de constructii si gradinarit va organiza, pe 13 decembrie, in intervalul orar 10:00 – 16:00, un atelier creativ pentru copii in care acestia vor fi provocati sa isi foloseasca imaginatia pentru a construi figurine cu ajutorul materialelor puse la dispozitie de Hornbach, precum hartie colorata, culori, sclipici si multe altele.

De asemenea, copiii vor invata sa personalizeze ghivece de flori cu modele de Craciun folosind vopseluri si alte unelte, iar la finalul atelierului vor primi diplome de ”mesteri priceputi”.

”Imaginatia este cea mai bogata resursa a copiilor si ne dorim sa le dezvoltam creativitatea prin aceste actiuni. Atelierele de creatie le vor da prilejul sa se imprieteneasca cu alti copii, sa lucreze in echipa si sa se bucure intr-un mod constructiv de atmosfera Sarbatorilor de iarna”, a adaugat Mugurel Horia-Rusu.

Actiunile pentru copii din luna decembrie se vor desfasura in toate cele cinci magazine Hornbach din tara.

Craciun_1_HB

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.